Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Η γιαγιά Παναγιώτα «Ήρθε σαν την άνοιξη» και έφερε… μπόρα!

Τα “Καλύτερά μας χρόνια” πέρα από νέο επεισόδιο έχουν και επισκέψεις αυτή την Πέμπτη στις 22.00. Η γιαγιά Παναγιώτα μπαίνει στη ζωή της οικογένειας των Αντωνόπουλων σαν ανοιξιάτικη μπόρα, σαρωτική, ασυγκράτητη και ισοπεδωτική.

Κι ενώ ο Άγγελος, αρχικά, συμπεραίνει πως δύο γιαγιάδες ίσον δύο χαρτζιλίκια, η καινούργια γιαγιά αρχίζει να καταλαμβάνει όλο τον χώρο στο σπίτι, με την… πληθωρική της προσωπικότητα. Στο μεταξύ, η δημοφιλής σειρά «Ο Άγνωστος Πόλεμος» εξάπτει τη φαντασία του Άγγελου, ο οποίος παθαίνει εμμονή με τον συνονόματό του, που παίζει τον ρόλο του Διαγόρα Βαρτάνη, και θέλει να ασχοληθεί με την αντικατασκοπεία… Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, όσο και κωμικοτραγικές, στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», την Πέμπτη 1η και την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, στις 22:00.

– Advertisement –

«Τα καλύτερά μας χρόνια», τα πιο νοσταλγικά, τα πιο αθώα και τρυφερά, τα ζούμε, φέτος, στην ΕΡΤ, μέσα από την οικογενειακή σειρά εποχής, σε σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέαμε πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η σειρά μυθοπλασίας, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 10 το βράδυ, μας μεταφέρει στο κλίμα και στην ατμόσφαιρα των καλύτερων… τηλεοπτικών μας χρόνων, και, εκτός από γνωστούς πρωταγωνιστές, περιλαμβάνει και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων κι ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση. Ο Μανώλης Γκίνης, στον ρόλο του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, του οκτάχρονου Άγγελου, και αφηγητή της ιστορίας, μας ταξιδεύει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.