Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Τα βασανιστήρια και οι παράνομες δράσεις της Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Οι μέρες περνούν δύσκολα για τις αδελφές Σταμίρη στο Διαφάνι. Μετά την εξορία του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη, η Ασημίνα ετοιμάζεται να υπομείνει τα δικά της βασανιστήρια, στις Άγριες Μέλισσες. Θέλοντας να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί της, στέκεται ασπίδα και τα βάζει με άτομα της εξουσίας, με μεγάλη δύναμη στα χέρια τους.

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Τα βασανιστήρια και οι παράνομες δράσεις της Ασημίνας

Αυτό θα εκνευρίσει αρκετά τον Ακύλα, ο οποίος έχει ήδη τις αδελφές Σταμίρη στο στόχαστρό του. Με το να στείλει τον Λάμπρο στην εξορία, θεωρεί πως έχει το ελεύθερο να τις αντιμετωπίσει. Ωστόσο, δεν υπολογίζει την οργή του Νικηφόρου και του Κωνσταντή, οι οποίοι θα παλέψουν για μία ακόμη φορά για τις γυναίκες της ζωής τους.

Η Ασημίνα θα έχει ενεργό ρόλο στην αντίσταση, με τα βασανιστήρια να είναι αναπόφευκτα στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το TV24, η πρωταγωνίστρια θα σταθεί στο πλευρό των αντιστασιακών, παραχωρώντας τους στέγη, φαγητό και προστασία. Θα παρακολουθεί τα σχέδια τους και θα έχει ενεργή δράση.

Θα μεταδίδει τις πληροφορίες που θα δέχεται, καταστρώνοντας τα δικά της σχέδια. Φυσικά, αυτό δε θα αργήσει να γίνει γνωστό από άτομα όργανα της τάξης. Κάποιοι απλώς θα την προειδοποιήσουν, άλλοι θα την απειλήσουν. Θα υπάρξουν αρκετοί, όμως, που θα βάλουν την ίδια της τη ζωή σε μεγάλο κίνδυνο.

Η Ασημίνα θα δεχτεί σκληρά κι απάνθρωπα βασανιστήρια, με την ίδια να βρίσκεται σε έναν μόνιμο κίνδυνο, στις Άγριες Μέλισσες. Με αυτόν τον τρόπο θα σπείρει τον πανικό και στις αδελφές της, αλλά και στον Νικηφόρο, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει. Το μέλλον προβλέπεται δύσκολο για τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.