Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Τα έσπασε σε κλαμπ η Αθηνά New York – Ούτε λόγος για επιστροφή στην Ελλάδα

Την ώρα που οι φήμες για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά και τον χωρισμό τους οργιάζουν, η Αθηνά New York επιλέγει να απολαύσει όλες τις στιγμές της στη Νέα Υόρκη, μόλις λίγο καιρό μετά τη μεγάλη νίκη της στο The Bachelor 2.

«Επιστρέφοντας στην Αμερική. Για να ξέρεις, δεν επέλεξα να φύγω από την Ελλάδα. Έδωσα έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να μείνω εδώ… Αλλά η βίζα μου έληξε και προσπάθησε τόσο σκληρά να βλέπω δικηγόρους κάθε μέρα για να με βοηθήσουν να μείνω. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να φύγω πριν απελαθεί ο ποπός μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της η Αθηνά New York όταν έφυγε από την Ελλάδα.

Από τότε ωστόσο φαίνεται πως η σχέση της με τον Αλέξη Παππά έχει παγώσει για τα καλά, μιας και η Αθηνά New York έχει επιστρέψει στην Αμερική και συνεχίζει κανονικά τη ζωή της από εκεί που την άφησε.

Η ίδια πριν από μερικές ώρες βγήκε μαζί με τις φίλες της και απόλαυσε την έξοδό της σε κλαμπ. Μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και ένα βίντεο στο οποίο χορεύει μαζί με την παρέα της.

Το πάρτι της Αθηνάς New York

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.