“Τατουάζ”: ΣΟΚ – Η Ελένη εγκαταλείπει τον Ορφέα και φεύγει !

0 194

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς τατουάζ θα παρακολουθήσουμε τον Ορφέα να τον έχει κυριεύσει η ζήλια και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει συχνούς μεγάλους καυγάδες με την Ελένη. Η οικογένειά του είναι προβληματισμένοι για ποιο λόγο συμπεριφέρεται έτσι ο Ορφέας και το ποτήρι ξεχειλίζει με έναν τεράστιο καβγά που θα έχει εκείνος με την Ελένη και τότε εκείνη τον παρατάει και φεύγει. Η Ελένη είναι θιγμένη από την συμπεριφορά του Ορφέα και παίρνει τα πράγματά της και πηγαίνει να μείνει αλλού.
Η Ελένη πηγαίνει και βρίσκει προσωρινή στέγη στον Αλέξανδρο, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται η Μάρθα που προσπαθεί να την καθησυχάσει. Την ίδια ώρα και ο Παύλος είναι ανήσυχος με την ψυχολογία της μεγάλης του κόρης της Αφροδίτης.
Ο Ορφέας έχει ηρεμήσει και προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να ξαναπλησιάσει την Ελένη και της ζητάει να ξεχάσουν και να αφήσουν πίσω Αυτόν τον καυγά. Η Ελένη έχει κάποιες αμφιβολίες απέναντι στον Ορφέα, Αλλά εκείνος τελικά καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη και την επόμενη μέρα θα δούμε το ζευγάρι να επιστρέφει σπίτι του.

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.