Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΤΑΜΤΑ x IAMSTRONG – “N.E.R.O.” | Νέο Single & Music Video – Ράδιο Πόλις 99,4

Η πάντα πρωτοπόρος, fashion forward και opinion leader Τάμτα επέστρεψε με το «N.E.R.O.», το ολοκαίνουργιο ελληνόφωνο single της σε συνεργασία με τον παραγωγό IAMSTRONG, και έκανε για ακόμα μια φορά την ανατροπή αφού δε διστάζει με κάθε της κυκλοφορία να προτείνει διαφορετικούς ήχους στην ελληνική ποπ σκηνή. Το σύγχρονο mid-tempo «N.E.R.O.» είναι ένα ξεχωριστό μουσικό συνονθύλευμα ηλεκτρονικών ήχων και arabesk αναφορών που μαζί με τη μοναδική ερμηνεία της Τάμτα δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.

Για πρώτη φορά μάλιστα στην 17χρονη πορεία της στη δισκογραφία, η Τάμτα τραγουδάει στίχους και στην μητρική της γλώσσα, τα Γεωργιανά.


Σε ένα από τα πιο fashionable βίντεο κλιπ της καριέρας της που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube, η Τάμτα ως μια modern nymph, οπτικοποίησε άρτια αισθητικά το N.E.R.O. και μετέφερε το κλίμα του τραγουδιου στον οθόνη με μια πιο σκοτεινή glam προσέγγιση υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του καλλιτέχνη φωτογράφου Joey Leo & art direction του διεθνούς super model Ροζάνας Γεωργίου που έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας παγκοσμίως και δραστηριοποιείται πλέον και σε αυτό στον τομέα.

Tamta x IAMSTRONG – N.E.R.O. (Official Music Video)

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.