Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Δεν νομίζω να πληρώσει απόλυτα για όσα έκανε ο Δούκας

Για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Σωτήρης Ταχτσόγλου στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου » ενώ αποκάλυψε πως πριν μπει στη σειρά του ΑΝΤ1, του είχαν ακυρώσει το ρόλο που θα έκανε στο «Έλα στη θέση μου».

«Ενώ ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες δεν είναι μεγάλος, με αναγνωρίζουν στο δρόμο ακόμα και με τη μάσκα. Είχα πάει για δοκιμαστικό για το “Έλα στη θέση μου” και μου είπε η casting director “δεν περνάς και από ‘κει που κάνουν ένα ωραίο καινούργιο σίριαλ;”.

Πήγα πολύ χαρούμενος στο άλλο κάστινγκ γιατί είχα μιλήσει και με τον σκηνοθέτη, είχα τελειώσει, υπέγραψα κιόλας, ότι θα είμαι στο “Έλα στη θέση μου” για ένα ρόλο. Μετά από κάνα δυο εβδομάδες με πήρε ο σκηνοθέτης, μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι από την παραγωγή θέλουν κάτι άλλο.

Μια εβδομάδα μετά με πήραν από τις Άγριες Μέλισσες», είπε αρχικά ο Σωτήρης Ταχτσόγλου.

«Δεν νομίζω να πληρώσει απόλυτα ο Δούκας, τον χρειαζόμαστε και στον τρίτο κύκλο, οπότε δεν θα τον καθαρίσουμε. Ο Σωτήρης είναι πάντα δίπλα στον Δούκα και σε κάποια επεισόδια που έκανα τώρα, κάνω θελήματα και στον Νικηφόρο, οικογενειακός ρουφιάνος. Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας ευγενικός γίγαντας με απίστευτο χιούμορ», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...