Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος: Πρόκειται να παρουσιαστούν δέκα (10) εμβληματικά εκθέματα της συλλογής του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά

0 5

Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος: Η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ) από το 2013 διοργανώνει ετησίως το Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, με σκοπό την προβολή και αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας της ΠΑ, μέσω της ανταλλαγής γνώσεων και εκμετάλλευσης καινοτόμων ιδεών.Ο προβληματισμός, η ανταλλαγή απόψεων καθώς και η άντληση – εκμετάλλευση καινοτόμων ιδεών και λύσεων, μέσα στο σημερινό, ευμετάβλητο, στρατηγικό και οικονομικό περιβάλλον, στοχεύουν στην περαιτέρω αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας και ετοιμότητας της ΠΑ.

Η Πολεμική Αεροπορία διοργανώνει το 7ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, στο Αμφιθέατρο «Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς» της Σχολής Ικάρων στη Δεκέλεια, στις 15 και 16 Μαΐου 2019 με θέμα «Η Αεροπορική Ισχύς ως Στρατηγικός παράγοντας στην εξέλιξη της Άμυνας και Ασφάλειας».

Στον χώρο VIP πρόκειται να παρουσιαστούν δέκα (10) εμβληματικά εκθέματα της συλλογής του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά (κλικ στον συνδεσμο για μεταβαση στην ιστοσελιδα) με συνάφεια προς το αντικείμενο του συνεδρίου. Επίσης στον χώρο έξω από το Αμφιθέατρο «Νικόλαος Σιαλμάς» θα διεξαχθούν εργαστήρια (Workshops) με επιλογή των παρακάτω τριών θεματικών ενοτήτων:
• Υπολογιστικές Μηχανές της Αρχαιότητας,
• Κρυπτογραφία
• Παιχνίδια Στρατηγικής των Αρχαίων Ελλήνων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους μέσα από ένα εκπαιδευτικό – ψυχαγωγικό εργαστήρι που θα λειτουργήσει ως συνδετήριος κρίκος της Αρχαιότητας με το σήμερα στον τομέα της τεχνολογίας.

tn_7th_apc

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More