Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Συμφωνία των Πρεσπών: Ποια φράση που είπε ο Κωσταράκος κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

10

Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό πως λειτουργεί πολυπληθέστατη ομάδα ανθρώπων η οποία συλλέγει κάθε φράση που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη στον προεκλογικό αγώνα του κόμματος .

Καθώς λοιπόν η συμφωνία των Πρεσπών , απειλεί να εξανεμίσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ιδιαίτερα στην Μακεδονία, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να βρίσκουν κάθε τι που θα μπορούσε να στηρίξει την θέση τους πως ουδείς λέει ότι θα «ξηλώσει» την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, κάτι που είπε και ο Α. Τσίπρας στις κοινές του δηλώσεις με τον Ζάεφ, οπότε δεν μπορεί αυτό να είναι κριτήριο ψήφου.

Για αυτό και όπως ακούμε έχουν κρατήσει στην άκρη μια φράση από πρόσφατη ομιλία που έδωσε ο Μιχάλης Κωσταράκος και αναμένουν να δουν αν η Ν.Δ. θα τον βάλει στα ψηφοδέλτια της.

Η φράση που κρατάνε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η: Και τώρα τι; Πολλοί μιλούν για ακύρωση, για καταγγελία. Δυστυχώς, απ’ ότι φαίνεται, αυτά δεν είναι εφικτά. Οι διεθνείς συμφωνίες δεσμεύουν τα κράτη που τις συνάπτουν, και τα σοβαρά κράτη έχουν συνέχεια Ας μην έχουμε αυταπάτες κι ας μην αιθεροβατούμε, διότι η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι οδυνηρή. Η συμφωνία υφίσταται, κυρώθηκε με τον τρόπο και τις μεθοδεύσεις που όλος ο ελληνικός λαός είδε, παράγει μη αναστρέψιμα αποτελέσματα, όπως η είσοδος της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ που έγινε πλέον επίσημα αποδεκτή από τη διεθνή κοινότητα, και πλέον καλείται η επόμενη ελληνική κυβέρνηση να διαχειριστεί τις επιπτώσεις, και ειπώθηκε στις Σέρρες από τον Στρατηγό …

 

 

 

 

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More