Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 38χρονης που πέθανε από αιμορραγία μετά τη γέννα – Η καταγγελία του (video)

Η 38χρονη έχασε την ζωή της περίπου μια βδομάδα μετά τη γέννα σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Τον φυσιολογικό τοκετό ακολούθησαν έντονοι πόνοι και αιμορραγία. Ο σύζυγός της ακόμη ψάχνει απαντήσεις.

Όπως λέει ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, «έχουν περάσει 40 μέρες κι ακόμη περιμένω. Για πόσο θα περιμένω, μέχρι πότε; Να περάσει ένας χρόνος να ξεχαστεί; Ζητάω δικαιοσύνη, τίποτα άλλο. Δεν μου λέει κανένας από τι πέθανε η γυναίκα μου.

Λεχώνα η 38χρονη Κάριν Ροντρίγκεζ, πρώην αθλήτρια με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, επέστρεψε σπίτι με το κοριτσάκι που είχε φέρει στον κόσμο.

Η φαρμακευτική αγωγή που της είχαν συστήσει δεν είχε αποτέλεσμα, υποστηρίζει ο σύζυγός της. Λέει ότι δεν εξετάστηκε ούτε από χειρουργό, παρά τις εκκλήσεις τους.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

 

Η κατάστασή της επιδεινώθηκε και παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα στο πόδι. Επισκέφθηκαν άλλο νοσοκομείο κι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο, «έχουν κάνει αμέλεια στη γυναίκα μου, την είχαν παραμελήσει, δεν την κοιτάξανε καθόλου».

Επί 13 ώρες η γυναίκα περίμενε να εξεταστεί, όπως καταγγέλλει ο σύζυγός της. Μέχρι που οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό του ποδιού της. Υπέστη και καρδιακό επεισόδιο, εισήχθη εσπευσμένα σε ΜΕΘ, αλλά… δεν άντεξε.

Όπως λέει ο χήρος της 38χρονης, «μου έχει αφήσει ένα παιδί πίσω και παλεύω μέρα με την ημέρα τώρα να το μεγαλώσω και ζητώ δικαιοσύνη. Από τι πέθανε η γυναίκα μου;. Δεν μιλάει κανένας.

Η Κάριν είχε άλλα 5 παιδιά. Ήταν αθλήτρια της ενόργανης, με συμμετοχές και σε ολυμπιακούς Αγώνες για τη χώρα της. Ο σύζυγός της θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, ενώ για το περιστατικό έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εδώ:

loading...