Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Στρατηγική από τον τραγουδιστή! Ο Ντάφυ έρχεται κοντά με τον Τζέιμς;

Survivor 4 Spoiler (09/05): Μετά από από τόσο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε πολλά για τους παίκτες. Μερικές φορές περισσότερα από όσα ίσως θα ήθελαν. Αλλά τις περισσότερες φορές είναι εύκολο να δούμε την αλλαγή στην συμπεριφορά κάποιων.

Το survivor και οι ανατροπές πια πάνε πακέτο. Όσο τα πράγματα στενεύουν και φτάνουν προς την τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό οι παίκτες κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους μέσα στο παιχνίδι.

Οι στρατηγικές και τα σχέδια μπορεί να αλλάζουν καθημερινά.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος. Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αλλάζει τώρα τακτική και φαίνεται ότι προσπαθεί να μετριάσει τις διαφορές και τις αντιπαραθέσεις του με τον Τζέιμς.

Φυσικά όλο αυτό γιατί προφανώς διαπίστωσε ότι ο Τζέιμς είναι ένας παίκτης που αγαπά το κοινό και τον θέλει μέσα στο παιχνίδι.

Βάσει αυτού βλέπουμε τώρα τον Τριαντάφυλλο να αλλάζει στάση απέναντι του προφανώς για να μην αποχωρήσει.

Ο Τριαντάφυλλος ξέρει πολύ καλά οτι δεν τον ωφελεί να αντιμάχεται με ένα πρόσωπο που το κοινό αγαπά και τώρα τον βλέπουμε να γυρίζει την <<μπιφτέκα>> με διακριτικό τρόπο.

Αλλά έχουμε και τσάμπα συμβουλές από τον Κοψιδά

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...