Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Στο νησί όλα μπορούν να συμβούν! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Οι Κόκκινοι με δυσκολία μεν, αλλά κέρδισαν δε τους Μπλε με 10-8 που τους στοίχησαν τα πέναλτι μετά την άρνηση των Κρις και Άλεξ να αγωνιστούν. Tο τοτέμ πήγε ολόκληρο στην Κόκκινη ομάδα. Αλλά σήμερα είναι μια άλλη μέρα και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Και εδώ στο sports365.gr σας τα έχουμε όλα έτοιμα. Για το ποιος αποχωρεί, ποια ομάδα κερδίζει, ακόμα και για την Ανθή που μπορεί να είναι εκτός παιχνιδιού, αλλά το όνομα της παίζει παντού σήμερα. (Μπες εδώ να δεις το γιατί)

Άλλωστε το survivor είναι παιχνίδι των ανατροπών. Σωστά;

Όπως σωστά σας είχαμε πει οι Κόκκινοι θα συνεχίσουν στις νίκες, αν και θα πρέπει να πούμε ότι οι Μπλε παρουσιάστηκαν πολύ ανταγωνιστικοί και μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό αν είχαν αγωνιστεί οι Άλεξ και Κρις.

Μπλε η Κόκκινοι;

Θα έχουμε το «4» στα «4»; Θα δούμε τους Κόκκινους να κάνουν σκούπα τους Μπλε;

Μέχρι και σήμερα δεν το έχουν καταφέρει οι Κόκκινοι. Από τo Σάββατο υπήρχαν πληροφορίες ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Να δούμε απόλυτη επικράτηση των Κόκκινων αυτή την εβδομάδα. Και φτάσαμε στην τελευταία μονομαχία των ομάδων.

Δεν θα μας κάνει εντύπωση, αν και οι Μπλε έδειξαν ότι το έχουν, παρά τα προβλήματα. Είναι σίγουρο ότι θα έρθουν ξανά οι καλές μέρες για τους Μπλε.

Οι Μπλε έχασαν αλλά με τον πανηγυρισμό τους έδειξαν ότι μπορούν να επιστρέψουν

Ήταν μια κίνηση αντίδρασης μετά από όσα έχουν γίνει και ήταν και ένα μήνυμα για τους Κόκκινους.

Αυτό να το κρατήσετε…

Αλλά και οι Κόκκινοι αρχίζουν να βγάζουν τα προβλήματα με τις υποομάδες που έχουν δημιουργηθεί. Μιλάμε για τους Κόρο – Ασημακόπουλο που είναι εναντίον των Κοψιδά και Τριαντάφυλλο. 

Και να μην παραβλέψουμε ότι χθες αν οι Κόκκινοι δεν είχαν τα πέναλτι θα ήταν οριακός ο αγώνας. Άρα γιατί όχι και σήμερα;

Σήμερα θα αγωνιστούν οι Κρις και Αλεξ και νομίζουμε ότι θα δώσουν το καλύτερο. Γιατί πρέπει να δώσουν απαντήσεις κατά πόσο είναι απαραίτητη η παρουσία τους στην ομάδα. 

Με αυτά τα δεδομένα και την άνοδο της Κεφαλά, την Σοφία εκτός, τότε οι Μπλε έχουν καλές πιθανότητες να πάρουν την νίκη.

Μετά από ακόμα μια δύσκολη μονομαχία που θα έχουμε μεγάλη ένταση φαίνεται…..πως σήμερα θα είναι μια ήμερα αλλαγής στο νησί.

Οι ΜΠΛΕ επιστρέφουν στις νίκες.

Ποιος αποχωρεί;

Ξεχαστήκαμε…από υποψήφιους τι γίνεται;

Κρις, Άλεξ και Καλίδης. Δεν πέσαμε και από τα σύννεφα.

Ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μας χαιρετήσει;

Χωρίς να υπάρχει ακόμα κάτι συγκεκριμένο από το νησί, ο Άλεξ δείχνει να έχει αρκετούς πιστούς φίλους, έχει ρεύμα εκτός νησιού όπως φάνηκε και στην προηγούμενη ψηφοφορία και δύσκολα να φύγει από το νησί.

 Η ιστορία όλη νομίζουμε ότι θα παιχτεί μεταξύ Κρις και Καλίδη.

Ο Καλίδης μπορεί αγωνιστικά να υστερεί έναντι του Κρις, αλλά υπερτερεί στις δημόσιες σχέσεις. Αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει είναι ο Κρις.

Σύντομα θα έχουμε και το οριστικό SPOILER για το ποιος είναι ο παίχτης που ετοιμάζει τις βαλίτσες του.

Εικόνα

Είναι μακρής ο δρόμος του SURVIVOR 4.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.


Ακολουθήστε στο

Google News – Sports365.gr
για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...