Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Στο δικαστήριο ή δράστιδα της επίθεσης με το θειικό οξύ

Λίγο πριν τις 9:00 έφτασε στο δικαστήριο η 37χρονη δράστιδα της επιθέσης με βιτριόλι όπου σήμερα Πιθανότατα θα απολογηθεί για τις πράξεις της

Αν και έχει προϊδεάσει τόσο την κοινή γνώμη όσο και την Ιωάννα Παλιοσπύρου λέγοντας ότι εσύ ξέρεις γιατί σου έριξε το βιτριόλι παραμένει άγνωστο αν θα αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους στο ακροατήριο.

Πιθανά να ισχυριστεί ότι υπάρχουν προσωπικοί λόγοι για τους οποίους δεν θέλει να το αποκαλύψει. Αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες Θα ισχυριστεί Σίγουρα είναι ότι δεν έριξε δύο λίτρα βιτριόλι αλλά μία ποσότητα γύρω στα 150 200 ml όσο μία κούπα. Ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση αλλά να την τραυματίσει και να την σημαδέψει.

Όπως συχνά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις στον πρώτο βαθμό οι ποινές είναι βαριές και ικανοποιούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Αναμένεται να πάρει μία ποινή κοντά στα ανώτερα όρια που προβλέπει ο νόμος. Η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό γιατί σε κάθε περίπτωση κανένας από τους δύο δεν θα είναι ευχαριστημένος.

Αν δεν δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας η πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα ασκήσει έφεση, αν δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα ασκήσει έφεση η ίδια η δράστιδα.

Οι πρωτόδικες αποφάσεις συχνά αλάζουν στο Εφετείο. Σε κάθε περίπτωση όμως η απολογία η απόφαση και η κρίση τόσο των τακτικών δικαστών όσο και των ενόρκων έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον

loading...