Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Στην Κατερίνα Καινούργιου και στην αγκαλιά του Νίκου Κοκλώνη ο πρώην survivor

Στο σούπερ Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε ο πρώην παίκτης του survivor Γιώργος Ασημακόπουλος μετά το τέλος της συνεργασίας του με το πρωινό τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν βρήκε θέση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 εκτός από το να δείχνει το αυτοκίνητο του διαγωνισμού και έτσι σηκώθηκε και έφυγε αφού αλλά είχαμε συμφωνήσει και άλλα Είδες την πορεία της εκπομπής.

Ο coco bongo είχε δεχτεί και άλλες τηλεοπτικές προτάσεις μία από αυτές ήταν να συμμετάσχει στο Just the two of us. Τον είχαν προκύψει προσεγγίσει από στο Dancing with the Stars ενώ είχαν γίνει προτάσεις και από πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές για να βρεθεί στο πάνελ.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει προσεγγίσει τον Γιώργο Ασημακόπουλο ή του οποίου του έχει προτείνει σύμφωνα με πληροφορίες συμμετοχή σε ριάλιτι μόδας ως κριτή ενώ έχει και άλλα project για τον πατρινό έμπορο ρούχων.

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλει τον Γιώργο Ασημακόπουλο και θα του προτείνει συγκεκριμένα πράγματα για να τον κρατήσει στην εταιρεία παραγωγής του

loading...