Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Στα παρασκήνια του πιο γνωστού show μοντέλων!

GNTM Spoiler: Τα γυρίσματα για το καινούργιο Greece’s Next Top Model έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί καθώς αναμένεται το show να προβάλλεται στις οθόνες μας από τα μέσα του Σεπτεμβρίου. Οι κριτές και οι κόουτς είδαν χιλιάδες άτομα που ονειρεύονται να κάνουν μία αξιόλογη καριέρα στο χώρο του modeling. Oι πληροφορίες μας λένε ότι το επίπεδο των φετινών συμμετεχόντων είναι ακόμη υψηλότερο από αυτό των περσινών.

«Όλο το καλοκαίρι έχουμε γυρίσματα για το GNTM. Έχω ξεχωρίσει κάποια παιδιά. Επιλέξαμε ήδη ποια παιδιά μπαίνουν σπίτι. Είχε πάρα πολύ κόσμο, πάρα πολλά μοντέλα και αγόρια και κορίτσια» δήλωσε ι φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, ένας από τους τέσσερις κριτές.

Η δουλειά των τεσσάρων, ανάμεσά τους και της «νέας» Ισμήνης Παπαβλασοπούλου είναι αρκετά δύσκολη και απαιτητική. Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τα stories του φωτογράφου στο Instagram, το ευχαριστιούνται και περνούν καλά.

O κόουτς Γιώργος Καράβας, στα backstage των γυρισμάτων είχε μαζί του τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού, με την οποία τράβηξε διάφορες φωτογραφίες. φυσικά τις ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...