Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Στέλεχος της ΕΡΤ3 μιλά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τους συνεργάτες της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» – «Ο Αντώνης ήξερε…»

Απολογήθηκε στον ανακριτή, το μεσημέρι της Δευτέρας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε, ενώ τέσσερις ακόμη γυναίκες που είχαν σχέση με τον παρουσιαστή εξετάζουν αν έχουν διασυρθεί στο διαδίκτυο μέσω ερωτικών βίντεο και φωτογραφιών τους.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Σε απευθείας σύνδεση που είχε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, και τον Στρατή Λημνιό ακούσαμε την είδηση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του.

Στην εκπομπή και στον Στρατή Λημνιό μίλησε η Σμαρώ Πεγκλίδου, στέλεχος της ΕΡΤ3 για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τους συνεργάτες της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

«Αποκλείεται να μην τον ξέρανε στο “Ράδιο Αρβύλα”. Για τον Γιάννη τον Σερβετά δεν έχω να πω κάτι παρά τα καλύτερα λόγια. Δεν ξέρω τι θα έκανε ο Γιάννης αν ήξερε. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ο Αντώνης είμαι 100% σίγουρη ότι ήξερε… Δυστυχώς έχουμε να ακούσουμε πολλά», τονίζει χαρακτηριστικά.

 

Ακολούθησε το znews.gr στο Google News για να διαβάζεις πρώτος ότι θα συζητούν αργότερα οι άλλοι

 

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.