Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σουηδία: «Θα πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι από κορονοϊό», λέει τώρα ο πρωθυπουργός

14

Η Σουηδία έχει πλέον γίνει κακό παράδειγμα χώρας στις μέρες του κορονοϊού. Από την αρχή της κρίσης είναι η χώρα που έχει πάρει ελάχιστα μέτρα με τους πολίτες να αναγκάζονται να πάρουν μόνοι τους μέτρα προφύλαξης αφού η κυβέρνησή τους ολιγωρεί.

Η Σουηδία έφτασε στο αμήν με τους επιστήμονες να φωνάζουν για μέτρα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί τελικά ο πρωθυπουργός της χώρας να πει την αλήθεια στους πολίτες. Ότι θα υπάρχουν δηλαδή αμέτρητοι νεκροί από τον κορονοϊό!

Click4More Οι Σουηδοί το πρωί λιάζονται και το βράδυ χειροκροτούν γιατρούς και νοσηλευτές που μάχονται τον κορονοϊό

Ο Stefan Löfven μίλησε για χιλιάδες νεκρούς απευθυνόμενος στους πολίτες της χώρας του εξαιτίας της μη λήψης μέτρων για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού.

Ήδη οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 400 και τα κρούσματα πλησιάζουν τις 7.000 σε μια χώρα 11 εκατομμυρίων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Löfven προειδοποίησε ότι πολλοί άνθρωποι θα χρειαστεί να μπουν στην εντατική. «Είμαστε αντιμέτωποι με χιλιάδες θανάτους και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό», είπε ο πρωθυπουργός της Σουηδίας.

Click4More Κορονοϊός: Η Σουηδία αργά αλλά σταθερά οδηγείται στην καταστροφή;

Επέμεινε ωστόσο να υποστηρίζει ότι η τακτική που έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα δεν είναι κακή αν κρίνει κανείς από την εξάπλωση του κορονοϊού στην Σουηδία σε σχέση με άλλες χώρες.

Τα μόνα μέτρα που έχουν ληφθεί στην Σουηδία είναι η απαγόρευση των συγκεντρώσεων 50 ατόμων και άνω…

Οι επιστήμονες από την άλλη καλούν τον σουηδικό λαό να μείνει σπίτι του γιατί όπως λένε η επιθυμία της κυβέρνησης να αποκτήσουν την λεγόμενη ανοσία της αγέλης δεν έπιασε δυστυχώς…

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More