Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σοκ και οργή με τις δηλώσεις του θείου του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Οι ‘Φαρισαίοι’ της κοινωνίας κατηγορούν τώρα δημόσια ό,τι απολάμβαναν ιδιωτικά!» (βίντεο)

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε αναφορικά με την υπόθεση revenge porn από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο ίδιος παραδέχτηκε τα όσα έκανε και δήλωσε μετανιωμένος. Την ίδια στιγμή το κλίμα στους «Ράδιο Αρβύλα» ήταν και εξακολουθεί να είναι βαρύ.

Από την πλευρά του, ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έκανε λόγο για «φαρισαίους» οι οποίοι παρακολουθούσαν το κανάλι του και τώρα είναι έτοιμοι να του χιμήξουν.

«Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι “Φαρισαίοι” της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι «φαρισαίοι» χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. Κι όσοι βρήκαν ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς», είπε ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, θείος του παρουσιαστή.

Όπως τόνισε, αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα πορνό τα οποία εξέπεμπε το κανάλι. «Αυτή ήταν μία εκπομπή της οποία εξέπεμπε ένα κανάλι, την απολάμβανε κόσμος, αλλά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν» επεσήμανε.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.