Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σοκ: Θάνατος για αγαπημένο ηθοποιό από το «Εκείνες κι Εγώ»!

Δύσκολες ώρες ζει ηθοποιός, που είχαμε θαυμάσει μέσα από το «Εκείνες κι Εγώ», καθώς έχασε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Σκάντζικας από το πρωί της Παρασκευής (14/1) θρηνεί την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας, η οποία έφυγε από τη ζωή.

Ο Σωτήρης Σκάντζικας έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση, με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Διαλέγω αυτή τη φωτογραφία, γιατί είναι ευτυχισμένη στο μαγαζάκι της. Η μαμά μου, η Κλεοπάτρα, πέθανε σήμερα το πρωί. Η κηδεία θα γίνει αύριο, Σάββατο, στις 12.00 στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή» έγραψε ο Σωτήρης Σκάντζικας.

Ποιος είναι ο Σωτήρης Σκάντζικας
Ο Σωτήρης Σκάντζικας έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός στο ευρύ κοινό, μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες κι Εγώ» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, που προβλήθηκε τις σεζόν 1996-1998.

Στη σειρά υποδυόταν τον ανιψιό του Ζάχου Δόγκανου, τον Πετράκη, έναν ευγενικό και πάντα υποχωρητικό νέο, που από τη μία ανέχεται τον θείο του και από την άλλη την κοπέλα του, τη Λίλη.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.