Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΣΟΚ! Η ληστεία που αναστατώνει τους Βρεττάκους

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νύχτα τρόμου θα περάσουν ο Ισίδωρος και η Ιουλία στην γη της ελιάς, με μία ληστεία να αναστατώνει τους Βρεττάκους. Επικεφαλής σε αυτό θα είναι για ακόμη μια φορά ο Κωνσταντίνος, ο οποίος μαθαίνει πως ο Ισίδωρος έχει ένα τεράστιο χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: ΣΟΚ! Η ληστεία που αναστατώνει τους Βρεττάκους

Έτσι, με τη βοήθεια του Δημήτρη θα οργανώσουν μία ένοπλη ληστεία, παρόλο που Κωνσταντίνος και Ισίδωρος έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Ο αδίστακτος συμβολαιογράφος δε δείχνει κανένα έλεος.

Η ληστεία οργανώνεται, τα τσιράκια του Κωνσταντίνου εισβάλλουν στο σπίτι και ο Ισίδωρος με την Ιουλία βρίσκονται σε τεράστιο κίνδυνο, στην γη της ελιάς. Παρόλο που ο Κωνσταντίνος τους είχε ειδοποιήσει να πάρουν μόνο το χρηματοκιβώτιο και να φύγουν, η κατάσταση θα ξεφύγει.

Οι ληστές ζητούν από τον Ισίδωρο να αποκαλύψει που κρύβει τα χρήματα. Εκείνος, αρνείται και επιμένει να μη αποκαλύψει τίποτα! Τότε, οι ληστές εξοργίζονται και τον χτυπούν. Οι σκηνές που θα ακολουθήσουν, θα είναι αρκετά βίαιες. Ο Ισίδωρος και η Ιουλία θα υποφέρουν στα χέρια τους. Θα πονέσουν, θα χτυπηθούν άσχημα, θα παραμείνουν δεμένοι, ανήμποροι να αντιδράσουν. Όλα αυτά, λίγες μέρες πριν τον γάμο της Ιουλίας.

Ο πανικός τους είναι τεράστιος. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε και γίνεται ακόμη πιο έξαλλος. Σε τί κατάσταση θα δούμε τους πρωταγωνιστές την επόμενη μέρα; Πώς θα αντιδράσει ο Κουράκος και ποιους θα κυνηγήσει; Όλα θα ανατραπούν για ακόμη μια φορά.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.