Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σοκ από την υπόθεση βιασμού 12χρονης από τον πατέρα της στο Αμύνταιο Φλώρινας

Σοκ προκαλεί η νέα περίπτωση κακοποίησης βιασμού μια 12χρονης από τον ίδσιο τον πατέρα της στο Αμύνταιο Φλώρινας. Τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης μαθήτριας από τον ίδιο της τον πατέρα επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη. Ο πατέρας φέρεται ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όμως δεν τα κατάφερε και νοσηλεύεται φρουρούμενος και εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Φλώρινας.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, όταν το ανήλικο κορίτσι, πήγε στο σχολείο του, και έτυχε, την συγκεκριμένη μέρα, να τους επισκεφθεί ένας σχολικός ψυχολόγος προκειμένου να συζητήσει με τα παιδιά. Στην ιδιωτική συζήτηση του γιατρού με την 12χρονη μαθήτρια, ο ψυχολόγος παρατήρησε την συμπεριφορά της και προβληματίστηκε με κάποια λόγια που του είπε το παιδί σχετικά με το σεξ και τον έρωτα. Αφού ο έμπειρος γιατρός κατάφερε και κέρδισε την εμπιστοσύνη του μικρού παιδιού, τότε εκείνο του εξομολογήθηκε: «Ο μπαμπάς μου είναι αυτός που μου αγγίζει το σώμα».

Αμέσως ο ψυχολόγος, ειδοποίησε την διεύθυνση του σχολείου και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας. Άμεσα συνελήφθη ο πατέρας της 12χρονης μαθήτριας ο οποίος οδηγήθηκε στο τμήμα για να καταθέσει. Ο 35χρονος άντρας αφού έδωσε κατάθεση αφέθηκε ελεύθερος καθώς οι πράξεις του είχαν παρέλθει του αυτοφώρου, ο ίδιος όμως, γνωρίζοντας ότι σε πολύ σύντομο διάστημα θα τον συλλάμβαναν, προσπάθησε να αυτοκτονήσει -χωρίς επιτυχία. Τώρα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Φλώρινας φρουρούμενος ενώ η 12χρονη κόρη του βρίσκεται στην Κοζάνη καθώς υποβλήθηκε σε ιατροδικαστικές εξετάσεις αλλά και εξετάσεις DNA.

Όπως έγινε γνωστό, η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη επιβεβαιώνει τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης μαθήτριας και πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το DNA. Οι Αρχές ερευνούν παράλληλα αν οι σεξουαλικές πράξεις του πατέρα γίνονταν κατ’ εξακολούθηση.

Η 12χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο και έχει απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

πηγή makthes.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.