ΣΚΑΪ: Τι αλλάζει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου; – Τηλεόραση

8

Τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ έχουν ταξίδια και γλυκιά γεύση από Ελλάδα. Έχουν καλό φαγητό και καλούς φίλους. Έχουν ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχουν ενδιαφέροντα θέματα και εκλεκτούς καλεσμένους. Έχουν έρωτα και συγκινήσεις.

Τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΪ έχουν αγαπημένες εκπομπές που από το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Φεβρουαρίου έρχονται σε νέα μέρα και ώρα.

Οι «Γλυκές Αλχημείες Ταξιδεύουν» σε όλη την Ελλάδα και ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει απολαυστικά γλυκά κάθε Σάββατο στις 14.40. Αμέσως μετά, στις 15.45, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης υποδέχονται τους φίλους τους και μαγειρεύουν παρέα στο «Food nFriends». O Ευτύχης Μπλέτσας και το «Happy Traveller» συνεχίζουν τα συναρπαστικά ταξίδια τους εντός και εκτός Ελλάδος κάθε Σάββατο στις 17.00. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και οι συνεργάτες τους παρουσιάζουν τα πιο πρωτότυπα θέματα στο «DOT κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.15. Το «Power of LoveGala», κάθε Κυριακή στις 14.40 κρύβει εκπλήξεις, με τη Μαρία Μπακοδήμου να ανακοινώνει τις πιο ανατρεπτικές ψηφοφορίες.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.