Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Σιωπηλός Δρόμος: Βρήκαμε το ονειρεμένο Βαθύ όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς

Ο “Σιωπηλός δρόμος” στο MEGA είναι μια σειρά που σίγουρα έχει “κλέψει” τις Κυριακές μας και μας ταξιδεύει σε όμορφα τοπία μέσα από την εκπληκτική φωτογραφία που έχει η σειρά.

Που έχουν όμως πραγματοποιηθεί τα γυρίσματα της σειράς; Οι πανοραμικές λήψεις και τα αποσπάσματα από Drone σκιαγραφούν ένα πραγματικά μαγευτικό τοπίο και δημιουργούν την απορία στον τηλεθεατή. Αρχικά να διευκρινίσουμε πως το Βαθύ είναι ένας δήμος που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα και έχει επινοηθεί για της ανάγκες της σειράς. Αυτό για να μην αναζητάτε, όπως εμείς, το location της περιοχής στο Google.

Θελήσαμε ωστόσο να μάθουμε περισσότερα για τα μέρη όπου επέλεξαν οι συντελεστές της σειράς «Σιωπηλός Δρόμος» για τα γυρίσματα που ξεκίνησαν τον περασμένο Γενάρη. Πολλά από τα μέρη που παρακολουθείτε βρίσκονται στα βόρεια Προάστια των Αθηνών, το Καπανδρίτι και τον Μαραθώνα.

Βίντεο: Γυρίσματα στα Λατομεία Διονύσου
Παράλληλα, φαίνεται πως η σκηνή του εμπρησμού του λευκού βαν, σε μια δραματική χορογραφία ενός εκ των απαγωγέων, γυρίστηκε σε κάποια γωνιά των Λατομείων Διονύσου. Τα λατομεία είναι ιδιόκτητα και πήραν το όνομά τους από την περιοχή του Διονύσου Αττικής, όπου και βρίσκονται. Εκεί παράγεται το ξακουστό στα πέρατα του κόσμου «μάρμαρο Διονύσου». Η εξόρυξη μαρμάρου πραγματοποιείται για περισσότερα από 100 χρόνια, ενώ από το 1949, η εξόρυξη πραγματοποιείται από ιδιωτική εταιρεία.

Η κάμερα της παραγωγής του «Σιωπηλού Δρόμου» έχει στηθεί όμως και σε περιοχές της Ελευσίνας και του Ασπρόπυργου, ενώ πληροφορούμαστε πως γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί και στα Νότια Προάστια.

Βίντεο: Το καταπράσινο τοπίο γύρω από τη Λίμνη του Μαραθώνα
Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και θα διαπιστώσετε πόσες ονειρεμένες περιοχές κρύβει η Αττική λίγες μόνο ώρες από το αστικό περιβάλλον. Στο βίντεο drone παρουσιάζεται η λίμνη του Μαραθώνα με τον πλούσιο φυσικό της περίβολο.

ΠΗΓΗ: IEFIMERIDA.GR

loading...