Σε άθλια κατάσταση ο Αλέξανδρος, κατηγορεί την Όλγα για όλα!

0 20

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς τατουάζ θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές εξελίξεις όσον αφορά τη ζωή του Αλέξανδρου αλλά και της Άννας. Η Άννα αποφασισμένη να αφήσει τα πάντα πίσω της ύστερα από τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Αλέξανδρο μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για το Λονδίνο.

Ο Αλέξανδρος είναι ένα πραγματικό ράκος και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους γονείς του και συγκεκριμένα τον πατέρα του που είναι εξαγριωμένος για τις αποφάσεις που πήρε.
Η κατάσταση δείχνει να είναι ανεξέλεγκτη μιας και ο Αλέξανδρος είναι εξοργισμένος και δεν θα διστάσει να κατηγορήσει την Όλγα. Ο Αλέξανδρος ξεσπά εναντίον της και της λέει ότι εκείνη τον προέτρεψε με τον τρόπο της να κάνει αυτό που ήθελε και ότι αυτή είναι υπεύθυνη που κομματιάστηκε η καρδιά δύο ανθρώπων.
Ο Αλέξανδρος είναι απελπισμένος όταν βλέπει τη γυναίκα που αγαπά την Άννα να παίρνει τα πράγματα της και να είναι έτοιμη να μπει σε ένα ταξί και να τα άφησε όλα πίσω της. Ο Αλέξανδρος κάνει μια τελευταία κίνηση απελπισίας και σταματάει την κοπέλα και της ζητάει συγγνώμη. Η Άννα είναι και εκείνη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τελικά κάνει το επόμενο βήμα και φεύγει για το Λονδίνο. Ο Αλέξανδρος μοιάζει ένα πραγματικό ράκος και λυγίζει από αυτό που συμβαίνει.

Σχόλια

loading…

Περί ευθύνης:

To greek-series.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος, καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών.

Τα θέματα του greek-series.com είναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.