Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Το σχέδιο απόδρασης του Αστέρη από τη φυλακή

Σασμός Spoiler: Ένα επικίνδυνο σχέδιο ετοιμάζει η Καλλιόπη, ένα κόλπο που θα φέρει ως αποτέλεσμα την απόδραση του Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Ένα επικίνδυνο και καλά οργανωμένο πλάνο, για να τον βγάλει από τη φυλακή, ύστερα από το φρικτό φονικό που συγκλόνισε την Κρήτη.

Σασμός Spoiler: Το σχέδιο απόδρασης του Αστέρη από τη φυλακή – Η Καλλιόπη αρχηγός

Ο Πέτρος Βρουλάκης πέφτει στο χώμα, από ένα μεγάλο λάθος του Αστέρη να σηκώσει το όπλο του. Όλοι θρηνούν και ψάχνουν τον φονιά, με τον Μαθιό και την Καλλιόπη να κρύβουν τον Αστέρη στα βουνά.

Εκείνος, απελπισμένος για αυτό που έκανε, επιστρέφει στο χωριό του, χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και παραδίδεται, με αποτέλεσμα η Καλλιόπη να χάνει το μυαλό της… Θέλοντας να σώσει το παιδί της, η Καλλιόπη ετοιμάζει την απόδραση του Αστέρη, ζητώντας βοήθεια από συγγενείς τους, στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με το TV24, η απόδραση αυτή πραγματοποιείται την ημέρα της μεταγωγής του Αστέρη από τη φυλακή, στα δικαστήρια.

Ο ανιψιός της που είναι στην αστυνομία την ενημερώνει για τα πάντα. Η Καλλιόπη ετοιμάζει ολόκληρο σχέδιο για να αποδράσει ο μικρός της γιος, να μη φτάσει ποτέ στο δικαστήριο και να μην καταδικαστεί. Οργανώνει ομάδα, η οποία θα σταματήσει το αυτοκίνητο της αστυνομίας με όπλα και θα πάρει τον γιο της από την κλούβα…

Ανταλλαγή πυρών, κραυγές αγωνίας και απόγνωση θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Θα καταφέρει η Καλλιόπη να σώσει το παιδί της ή θα τιναχθούν όλα στον αέρα;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.