Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Ράκος ο Νικηφόρος

Σασμός Spoiler: Ενώ το ζευγάρι είναι έτοιμο να ζήσει τον μεγάλο έρωτα, μία ανατροπή από το πουθενά καταστρέφει -ξανά- τα πάντα. Η Τζένη ετοιμάζεται να φύγει μόνιμα στον Καναδά, με τον Νικηφόρο να πέφτει στα πατώματα, στη σειρά Σασμός.

Σασμός Spoiler: Ράκος ο Νικηφόρος – Η Τζένη μόνιμα στον Καναδά

Μετά την απομάκρυνση του Άγη, αλλά και το παρ’ ολίγον θανατηφόρο ατύχημα του Νικηφόρου, το ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά. Τα αποτελέσματα των πανελληνίων βγήκαν, με τους δύο να πανηγυρίζουν που θα μείνουν στο ίδιο μέρος.

Μόνο που η ζωή τα φέρνει αλλιώς. Οι γονείς της Τζένης παίρνουν μία σημαντική απόφαση για το παιδί τους, αλλά και για τους ίδιους. Ποια θα είναι η στάση της νεαρής πρωταγωνίστριας;

Ο Νικηφόρος και ο Μανώλης ετοιμάζονται για τη νέα τους ζωή στο Ηράκλειο. Είναι ενθουσιασμένοι που κατάφεραν να περάσουν στη σχολή που ήθελαν. Μία νέα αρχή φέρνει αισιοδοξία και λίγη χαρά, μπροστά σε όλες αυτές τις συμφορές που έχουν συμβεί τελευταία.

Σε αντίθεση με τον Νικηφόρο, η Τζένη είναι σε σκέψεις. Μία πολύ καλή ευκαιρία εμφανίζεται από το πουθενά, με τους γονείς της να επιμένουν. Η ίδια δείχνει αρκετά προβληματισμένη και μελαγχολική.

Ζητάει από τον Νικηφόρο να μιλήσουν και του ανακοινώνει το τραγικό αυτό συμβάν. Η Τζένη σκέφτεται να φύγει στον Καναδά, ακολουθώντας τους γονείς της, στη σειρά Σασμός.

Φυσικά, δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση αυτή; Θα καταφέρει ο Νικηφόρος να την μεταπείσει; Στο μεταξύ, ο Άγης ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά. Τί είναι αυτό που θα ζητήσει από τους δύο πρωταγωνιστές;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.