Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Ο Σταύρος τρελαίνεται και κλέβει το παιδί της Αργυρώς

Η σχέση αυτή περνάει τεράστια κρίση. Ο Σταύρος και η Αργυρώ είναι διχασμένοι, με το παιδί τους, τον μικρό Πετρή, να βρίσκεται στη μέση, στη σειρά Σασμός. Όσο κι αν η Αργυρώ παλεύει να τον πείσει να μείνει στο πλευρό της, τόσο εκείνος απομακρύνεται.

Ο Σταύρος βλέπει πως από τότε που επέστρεψαν στην Κρήτη, η σύζυγός του άλλαξε δραματικά. Το μυαλό της βρίσκεται διαρκώς στους Σταματάκηδες, αλλά και στον Αστέρη. Οι “τυχαίες” τους συναντήσεις, αλλά και τα μάτια της Αργυρώς που προδίδουν τον έρωτά της για εκείνον, είναι μαχαιριά στην καρδιά για τον Σταύρο.

Έτσι, μια μέρα, ο Σταύρος θολώνει. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση και τον Ανδρέα Θεοδώρου, ο Σταύρος αρπάζει το παιδί κι εξαφανίζεται, στη σειρά Σασμός. Αυτό κάνει την Αργυρώ να καταρρεύσει, καθώς δε περίμενε ποτέ πως ο σύζυγός της θα έκανε κάτι τέτοιο.

Κι όμως, ο Σταύρος ξεπερνάει τα όρια.. Χάνει το μυαλό του, παίρνει το παιδί (το οποίο φωνάζει πως είναι δικό του), ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Η Αργυρώ λυγίζει στην αγκαλιά της Μαρίνας και ουρλιάζει…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Όταν ο Σταύρος επιστρέψει, θα την κοιτάξει στα μάτια, δείχνοντάς της το πραγματικό του πρόσωπο. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Αργυρώς μετά από αυτό;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

The post Σασμός Spoiler: Ο Σταύρος τρελαίνεται και κλέβει το παιδί της Αργυρώς first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.