Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος δέχεται για πατέρα του τον Μαθιό

Ο Νικηφόρος κάνει την ανατροπή στη σειρά Σασμός, τονίζοντας για ακόμη μια φορά πως ο Μαθιός είναι σαν δεύτερος πατέρας για εκείνον κι αυτό δεν αλλάζει. Δέχεται τη σχέση της μητέρας του και του θείου του, αφήνοντας άφωνη την Βασιλική.

Όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που ο Μαθιός θα πάρει την απόφαση να αποκαλύψει την αλήθεια. Όσο κι αν η Βασιλική τον ικετεύει να κρατήσει το στόμα του κλειστό, εκείνος δεν κάνει πίσω και εξομολογείται τον έρωτά του στο λάθος πρόσωπο!

Ο Νικηφόρος μένει άναυδος. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τόσο φρικτό, πίσω από την πλάτη του; Εξοργισμένος, φεύγει από το σπίτι και επιστρέφει στην φοιτητική του κατοικία. Μένει μόνος αρκετές μέρες, θέλοντας να σκεφτεί, να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά.

Ο Μαθιός γνωρίζει πως εάν ο μικρός πει όχι σε αυτή τη σχέση, τότε η Βασιλική θα τον διαγράψει οριστικά. Αυτό θα είναι μαχαιριά στην καρδιά και αφορμή, για να φύγει οριστικά από την Κρήτη, κλείνοντας κάθε πόρτα πίσω του.

Ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί καθημερινά πως ο Μαθιός είναι σαν πατέρας του κι αυτό δεν αλλάζει, στη σειρά Σασμός. Προκειμένου να δει την μητέρα του ευτυχισμένη, θα κάνει πίσω, λέγοντας ναι σε αυτόν τον δεσμό. Αν και φοβάται την κατακραυγή, δέχεται να πραγματοποιηθεί αυτός ο γάμος, με την Βασιλική να αισθάνεται επιτέλους ανακουφισμένη.

Μόνο που τα εμπόδια είναι πολλά. Τί θα συμβεί στην πορεία και πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους με τον Νικηφόρο στη μέση;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.