Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης αποτρέπει τη Θοδώρα να κάνει έκτρωση

Η Θοδώρα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη θλίψη μετά τον θάνατο του Πετρή. Μία εγκυμοσύνη έρχεται που θα αλλάξει τα πάντα.

Η Θοδώρα είναι αποφασισμένη να κάνει έκτρωση στο «Σασμό», αλλά ο αδερφός της ο Μανόλης θα βρεθεί πλάι της και θα την αποτρέψει.

Ο θάνατος του Πέτρου της κόστισε πολύ. Η νεαρή κοπέλα είναι δυστυχισμένη. Πνιγμένη στις ενοχές και περιθωριοποιημένη από τον άντρα της, δεν έχει κανέναν πλάι της να τη βοηθήσει και να τη στηρίξει. Όταν μαθαίνει ότι είναι έγκυος την πιάνει πανικός. Είναι πεπεισμένη πως πρέπει να ρίξει το μωρό, πριν να είναι πια αργά.

Οι μέρες και οι νύχτες που περνά στο νέο της σπίτι είναι ένας ζωντανός εφιάλτης. Το νέο της εγκυμοσύνης θα σπείρει περισσότερο τη δυστυχία απ’ ότι την ευτυχία. Γρήγορα, όμως, η Θοδώρα θα βρει έναν σύμμαχο και όλα θα αλλάξουν. Ο αδερφός της, ο Μανόλης θα τη στηρίξει όσο κανένας άλλος!

Τα δύο αδέρφια έρχονται κοντά και χτίζουν την αδερφική τους σχέση. Η Θοδώρα εκμυστηρεύεται στον Μανόλη ότι θέλει να κάνει έκτρωση, αλλά εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει το παιδί στο «Σασμό». Η Θοδώρα θα σκεφτεί διπλά αυτή την κίνησή της, αφού μπορεί να το μετανιώσει. Το παιδί μπορεί να είναι και η αφορμή για να φτιάξει η σχέση της με τον άντρα της.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.