Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός ομολογεί: «Εγώ σκότωσα τον Στεφανή»

Μία συγκλονιστική σκηνή έρχεται στο τέλος της σεζόν, για να ανατρέψει όλη την υπόθεση. Ο Μαθιός ομολογεί τη δολοφονία του Στεφανή, στη σειρά Σασμός, σε ένα πρόσωπο – κλειδί για την εξέλιξη της ιστορίας μας.

Ο φάκελος ανοίγει ξανά, με τον Αντώνη να στρέφει την προσοχή του στους Σταματάκηδες. Ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος και σκορπά τον τρόμο σε όλη την Κρήτη. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως δεν κατάφερε να συλληφθεί ο συγκεκριμένος εγκληματίας…

Μετά από μεγάλη πίεση, ο Μαθιός λυγίζει κι ομολογεί, στη σειρά Σασμός. Μη μπορώντας να κρατήσει άλλο αυτό το βάρος, αποφασίζει να μιλήσει σε ένα πρόσωπο που θα τον καταλάβει και θα τον ακούσει με προσοχή.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και το ZNews, o Μαθιός αποκαλύπτει στον Μανώλη πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Γνωρίζοντας πως ο μικρός ξέρει την αλήθεια, κάνει το βήμα, με σκοπό να τον προσεγγίσει. Νιώθει την ανάγκη να παραδεχτεί αυτό που κρατάει μέσα του τόσο καιρό.

Ο Μανώλης σαστίζει. Όλα όσα είδε στο βουνό ζωντανεύουν ξανά στα μάτια του και επιβεβαιώνονται. Ο Μαθιός του ζητάει να δείξει κατανόηση. Του εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση και τον ικετεύει να μη μιλήσει σε κανέναν… Ο Μανώλης διχάζεται ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.