Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός λυγίζει κι ομολογεί

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός λυγίζει κι ομολογεί, στη σειρά Σασμός. Σε απόγνωση θα βρεθεί ο Σταματάκης, μετά τον θάνατο του Πέτρου. Ο Αστέρης είναι απελπισμένος, κρύβεται στην σπηλιά του και ουρλιάζει για το μεγάλο κακό που έκανε.

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός λυγίζει κι ομολογεί – Η Καλλιόπη βρίσκεται σε τεράστιο σοκ

Η Καλλιόπη βρίσκεται σε τεράστιο σοκ. Το μυαλό της ψάχνει τρόπους να σωθεί το παιδί της, να μη φυλακιστεί, όπως ο πατέρας του τότε. Ο θάνατος του Βρουλάκη συνεχίζει την βεντέτα και ο τρόμος πως σειρά θα έχει κάποιος Σταματάκης, δεν αφήνει τους πρωταγωνιστές σε ησυχία.

Ο Μαθιός συνειδητοποιεί πως όλα ξεκίνησαν από δικό του λάθος, με αποτέλεσμα να ομολογεί στην Καλλιόπη πως θα μιλήσει, στη σειρά Σασμός. “Από μένα άρχισαν όλα και είμαι ο μόνος που δεν πλήρωσε”, θα αποκαλύψει στην μητέρα του, με τεράστιο πόνο μέσα του. Η Καλλιόπη θα του φωνάξει να μη διανοηθεί να κάνει το λάθος να ομολογήσει. Δε θα αντέξει να φυλακιστούν και τα δύο της παιδιά για τόσο φρικτά εγκλήματα. Του επισημαίνει πως πρέπει να βρουν τρόπο να φυγαδεύσουν τον Αστέρη στο εξωτερικό, για να σωθεί.

Ο Μαθιός πνίγεται από τις τύψεις, καθημερινά. Ενώ μέσα του βασανίζεται και θέλει να πει την αλήθεια, σιωπά για ακόμη μια φορά. Προτεραιότητα έχει ο μικρός του αδελφός, ο οποίος υποφέρει για το κακό που έκανε. Έτσι, αφήνει πίσω του τις σκέψεις περί ομολογίας και καταστρώνει σχέδια φυγής.

Μόνο που ο Αστέρης δε θα τον ακούσει. Την ημέρα της κηδείας θα εμφανιστεί στο τμήμα και θα αποκαλύψει το έγκλημά του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.