Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης νοσηλεύεται – Σε σοκ η Καλλιόπη

Η κατάσταση της Αργυρώς χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο.

Όλοι τρέμουν στην ιδέα πως ο χρόνος που της απομένει είναι λίγος. Όλοι περνούν από εξετάσεις, για να βρουν συμβατό δότη… Κανείς δεν είναι σε θέση να την βοηθήσει πραγματικά. Mόνο ένα και αυτός είναι ο Αστέρης στην σειρά Σασμός, ο οποίος πολύ σύντομα θα νοσηλευτεί καθώς θα υποβληθεί σε ένα σοβαρό χειρουργείο.

Ο Αστέρης σώζει την Αργυρώ στον Σασμό
Τα νέα διαδίδονται σε όλο το χωριό, παρόλο που η Αργυρώ ζήτησε να μη μάθει κανείς για την υγεία της. Όλοι προτίθενται να βοηθήσουν αλλά κανείς δεν μπορεί ουσιαστικά. Μόνο ένας είναι ο συμβατός δότης και αυτός είναι ο Σταματάκης. Η ίδια δίνει καθημερινά κουράγιο στον εαυτό της κι ελπίζει σε ένα θαύμα.

Οι γιατροί τον ενημερώνουν πως μπορεί να δώσει το νεφρό του στην ασθενή και ο Αστέρης μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Τα νέα όμως θα φτάσουν στην Καλλιόπη, η οποία θα συγκλονιστεί μαθαίνοντας τι ακριβώς έγινε στην σειρά Σασμός, αλλά και τον λόγο νοσηλείας του Αστέρη. Θα έρθει άραγε ο Σασμός λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σεζόν, έπειτα από αυτές τις συνταρακτικές εξελίξεις;

The post Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης νοσηλεύεται – Σε σοκ η Καλλιόπη first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.