Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Οι τύψεις καταρρακώνουν τον Μαθιό

Σασμός Spoiler: Τα νέα πως ο Πετρής είναι νεκρός, σκορπίζονται στην Κρήτη. Ο Αστέρης, έχοντας χάσει το μυαλό του, ζητάει βοήθεια από την οικογένειά του. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός τον φυγαδεύουν για να γλιτώσει από σίγουρο φονικό, στη σειρά Σασμός.

Σασμός Spoiler: Οι τύψεις καταρρακώνουν τον Μαθιό – Η Βασιλική στην άγνοια

Λίγο πριν ο παπά Μιχάλης φέρει την συμφιλίωση ανάμεσα στις δύο οικογένειες, ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του. Ο Αστέρης, μη μπορώντας να αντέξει άλλο αυτό το βάρος, αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία.

Ο Αντώνης, σοκαρισμένος, αναγκάζεται να τον κλείσει στη φυλακή, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο. Ο Μαθιός εξοργίζεται με τον αδελφό του που δεν έμεινε στην κρυψώνα του στο βουνό και ξεσπάει.

Ο Μαθιός συνειδητοποιεί πως ο αδελφός του κλείστηκε στη φυλακή, για ένα έγκλημα που δεν έκανε, στη σειρά Σασμός. Μάλιστα, εκείνος, ως ο πραγματικός ένοχος μετά τον θάνατο του Στεφανή, έμεινε ελεύθερος.

Όλο αυτό το κακό ξεκίνησε από τότε που τράβηξε την σκανδάλη. Ο κόσμος του καταρρέει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Νιώθει αδύναμος να χειριστεί τα τελευταία γεγονότα. Έτσι, αποφασίζει να επισκεφτεί την Βασιλική. Εκείνη τον υποδέχεται, με πόνο. Ξέρει πως ο αγαπημένος της υποφέρει. Βέβαια, δε γνωρίζει πως ο Μαθιός πνίγεται από τις τύψεις, κατηγορεί τον εαυτό του για αυτά που έπαθε ο αδελφός του, για τον χαμό του Πέτρου Βρουλάκη. Την αγκαλιάζει και ξεσπάει σε λυγμούς.

Η Βασιλική τον αγκαλιάζει τρυφερά. Δεν ξέρει τον αληθινό του πόνο, τον πραγματικό λόγο που οδύρεται. Οι δύο οικογένειες έχουν καταστραφεί κι ένα κυνηγητό αίματος έχει ξεκινήσει…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.