Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός spoiler: Με ποιο τρόπο ο Μαθιός γλυτώνει τη φυλακή;

Σασμός spoiler: Η αστυνομία αποφασίζει να ερευνήσει το σπίτι του Μαθιού για να βρει το όπλο με το οποίο δολοφόνησαν τον Στεφανή. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να στοιχειοθετήσουν την κατηγορία εις βάρος του και να τον κλείσουν στη φυλακή. Ο Μαθιός δεν μπορεί να καταλάβει πώς η αστυνομία τον υποψιάζεται. Και όσο ο κλοιός στενεύει γύρω του, τόσο προσπαθεί να θολώσει τα νερά και να αποφύγει τη φυλακή. Κάτι που τελικά καταφέρνει… Οι αστυνομικοί φτάνουν στο σπίτι των Σταματάκηδων αλλά και μόνο η παρουσία τους εκεί φτάνει να «βάλει φωτιά» στο χωριό, καθώς όλοι συζητούν πίσω από την πλάτη τους. Κι ενώ τα σπίτια τους γίνονται φύλλο και φτερό, ο Αστέρης βλέπει παραξενεμένος την Καλλιόπη και τον αδελφό του να σιωπούν: «Τι γίνεται εδώ, μου λέτε; Γιατί ψάχνει η αστυνομία το σπίτι μας; Κι εσείς τι κάνετε; Κάθεστε και τους κοιτάτε; Δεν καταλαβαίνω», απορεί.

Σασμός spoiler: Με ποιο τρόπο ο Μαθιός γλυτώνει τη φυλακή;

Η Καλλιόπη δεν απαντάει σε τίποτα, ενώ και ο Μαθιός απλώς τον κοιτάζει και με τα μάτια του είναι σαν να του λέει: «Σταμάτα και μη μιλάς». Ομως, πολύ σύντομα ο Αστέρης θα μάθει και το γιατί… Μόλις η αστυνομία φεύγει άπραγη από το σπίτι τους, τόσο στο χωριό όσο και στο βουνό, η Καλλιόπη ομολογεί τα πάντα στον Αστέρη: «Ο αδελφός σου… Για χατίρι της, μωρέ, σκότωσε τον ίδιο του τον ξάδελφο.

Το αίμα του. Αλλά φυλακή δεν θα πάει. Δεν θα τον αφήσω εγώ να έχει την τύχη του πατέρα σας», του λέει. Ο Αστέρης παθαίνει πανικό. Τα έχει χαμένα με όσα ακούει. Την ίδια στιγμή όμως και ο Αντώνης δεν κάνει πίσω: «Πού θα μου πάει; Θα το ξετρυπώσω όπου και να βρίσκεται», λέει και καθώς η μόνη απόδειξη για την ενοχή του Μαθιού κινδυνεύει να εξαφανιστεί για πάντα, ο Αντώνης πηγαίνει στον εισαγγελέα: «Ζητάω να μου δώσετε νέα άδεια για έρευνα σχετικά με την υπόθεση του Σταματάκη».

Ο εισαγγελέας δίνει την άδεια και ο Αντώνης αρχίζει νέο κύκλο ερευνών. Κι ενώ αυτή τη φορά η αστυνομία βρίσκεται μια ανάσα από την ανακάλυψη του όπλου του εγκλήματος, η Καλλιόπη αναλαμβάνει να ξελασπώσει για μια ακόμα φορά την οικογένειά της. Στο μεταξύ ο Μαθιός νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει και προσπαθεί να καταλάβει πώς έφτασε σ’ αυτόν η αστυνομία. Τον πρώτο που υποψιάζεται είναι τον Μανόλη: «Μπορεί να με είδε και να το κάρφωσε. θα μάθω αν είναι αυτός», σκέφτεται και πάει να τον βρει στο Ηράκλειο για να τον ψαρέψει. Ο Μανόλης ταράζεται μόλις τον βλέπει, αλλά δεν μιλάει. Οταν ο Μαθιός φεύγει όμως, ο Μανόλης βυθίζεται στον τρόμο και έρχεται πάλι αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του. Την ίδια στιγμή ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα ταράξει την Καλλιόπη, που συνειδητοποιεί ότι πρέπει να γλιτώσει τον Μαθιό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.