Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Μαρίνα και Αντώνης ματαιώνουν τους αρραβώνες τους – Μια αποκάλυψη αλλάζει τα πάντα!

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η Μαρίνα αναβάλει τον γάμο με τον Αντώνη – Ποιος είναι ο λόγος;

Εξελίξεις στον Σασμό με την σειρά να είναι άκρως επιτυχημένη, αλλά ετοιμάζεται για ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Ένα ζευγάρι που τα τηλεθεατόπουλα περιμένουν πως και πως να βρει τον δρόμο του είναι ο Αντώνης και η Μαρίνα.

Μες την καλή χαρά και οι δύο, ζουν ξανά μετά από καιρό τον έρωτα τους, χωρίς προβλήματα, και έννοιες. Αλλά πόσο καιρό να κρατήσει η ευτυχία τους. Μιλάμε για γκαντεμιά. Εκτός και αν η μοιρα είναι αποφασισμένη να παίζει συνεχώς μαζί τους. Δεν εξηγείται αυτό που τους συμβαίνει.

Η Μαρίνα έχει πάρει ήδη την ευχή της γιαγιάς Ειρήνης και της Αργυρώς. Μάλιστα η γιαγιά ήταν αυτή που επέμενε να κάνει το επόμενο βήμα με τον Αντώνη.

Οι ετοιμασίες για τον γάμο έχουν μπει μπρος, όλοι μες την καλή χαρά, και περιμένουν πως και πως την μεγάλη ημέρα.

Έρχεται η ημέρα των αρραβώνων τους, και όλοι μες την καλή χαρά. Φυσικά τα δύο πιτσουνάκια είναι στον έβδομο ουρανό, αφού ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα.

Στο σπίτι είναι όλα έτοιμα και πλησιάζει η ώρα που θα φθάσουν οι κοντινοί φίλοι και συγγενείς τους. Αλλά να και το αναπάντεχο γεγονός που θα τα αλλάξει όλα.

Η Αργυρώ όπως σας το έχουμε δώσει εδώ πολύ αναλυτικά έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, και προς το παρόν το γνωρίζει μόνο ο Άγγελος.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έχουν δείξει οτι τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά για την Αργυρώ. Μια πολύ σπάνια πάθηση στα νεφρά της, και έχει ξεκινήσει να κάνει αιμοκάθαρση μέχρι να βρεθεί συμβατός δότης.

Την ημέρα των αρραβώνων η Αργυρώ θα καταρρεύσει μπροστά στην Μαρίνα και εκεί θα αποκαλυφθούν όλα.

Η Μαρίνα το μαθαίνει και τρελαίνεται. Μεγάλο το σοκ για εκείνη, που μετά το χαμό του Πετρή βλέπει τώρα να κινδυνεύει και το άλλο παιδί της. Το τελευταίο που απασχολεί πιά είναι οι αρραβώνες, και αναβάλλονται επ αορίστου.

Που μυαλό η Μαρίνα μετά από αυτό για γάμους και γιορτές. Πρώτα η ζωή της κόρης της. Ο Αντώνης στέκεται δίπλα της, και της λέει όπως και τα υπόλοιπα μαζί θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

Που θα πάει; Πλησιάζει η ώρα που θα χαμογελάσουν Μαρίνα και Αντώνης. Αφού η Αργυρώ με την βοήθεια του ανώνυμου δότη (Δηλαδή Αστέρης) θα γίνει καλά.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σας έχουμε φρέσκα νέα και από τον 2ο κύκλο. Θα τα μάθετε πρώτοι εδώ.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.