Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Μία νέα αρχή κι ένα φρικτό τέλος

Φαίνεται πως κάποιοι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται για μία νέα αρχή, δίχως αποτέλεσμα. Η Άσπα ικετεύει τον Άγγελο να φύγουν από το χωριό, αφήνοντας όλα όσα τους απασχολούν, στη σειρά Σασμός. Συνειδητοποιεί καθημερινά πως ο Άγγελος έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της και πως το μόνο που επιθυμεί είναι η εκδίκηση.

Οι Σταματάκηδες συνεχίζουν να τον προειδοποιούν. Μετά την Καλλιόπη, σειρά έχει ο Μαθιός, με τον οποίο και θα πιαστούν άγρια στα χέρια. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και η Άσπα τον ικετεύει να λογικευτεί.

Οι μέρες περνούν και ο Άγγελος παίρνει την απόφαση να ακούσει την αγαπημένη του. Μαζί με την Άσπα, ετοιμάζεται για μία νέα αρχή, μακριά από το χωριό, στη σειρά Σασμός. Μόνο που τα σχέδιά του θα καταστραφούν μέσα σε ένα λεπτό…

Σύντομα θα δεχτεί μία επίσκεψη στο ιατρείο του. Η Καλλιόπη θα εισβάλλει μέσα, με σκοπό να τον απειλήσει. Πάνω στον καυγά, θα πάρει στα χέρια της το νυστέρι, μη μπορώντας να σκεφτεί λογικά.

Αμέσως μετά θα εμφανιστεί και ο Κώστας, ο οποίος θα δώσει τη χαριστική του βολή.

Όπως όλα δείχνουν, τα σχέδια της Άσπας να κάνουν μία νέα ζωή μακριά από το χωριό, πήγαν στράφι. Μόλις δει τον αγαπημένο της μέσα στα αίματα, θα καταρρεύσει.

The post Σασμός Spoiler: Μία νέα αρχή κι ένα φρικτό τέλος first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.