Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός – Spoiler: Κατερίνα και γιαγιά πιέζουν την Μαρίνα: «Παντρέψου τον»

Στο επίκεντρο των εξελίξεων της σειράς Σασμός θα δούμε στα επόμενα επεισόδια την αγαπημένη σε όλους μας παπαδιά, Κατερίνα αλλά και την γιαγιά Ειρήνη, οι οποίες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να πείσουν την Μαρίνα να κάνει το επόμενο βήμα με τον Αντώνη. Θα τα καταφέρουν;

Κατερίνα και γιαγιά Ειρήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Σασμό
Οι δυο γυναίκες στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα συνωμοτήσουν και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να πείσουν την Μαρίνα, που και οι δυο την αγαπάνε πολύ, να πει το μεγάλο ναι στον Αντώνη και οι δυο τους να επισημοποιήσουν έτσι την σχέση τους. Κατερίνα και γιαγιά Ειρήνη θα κάνουν μεγάλο αγώνα για να το πετύχουν αυτό αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουν και θα πείσουν την Μαρίνα να προχωρήσει ξανά την ζωή της στον Σασμό.

Μπορεί η Μαρίνα αρχικά να είναι απόλυτη αλλά με τον καιρό και τις έντονες πιέσεις των δυο γυναικών θα καταφέρει να πει το μεγάλο ναι στον έρωτα της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον Αντώνη. Το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού θα κάνει το επόμενο βήμα και θα επισημοποιήσει την σχέση του φέρνοντας έτσι λίγο χαρά και στους ίδιους αλλά και σε αυτούς που τους αγαπούν.

Έτσι, η Κατερίνα και η γιαγιά Ειρήνη θα καταφέρουν να βγάλουν εις πέρας αυτή την αποστολή στην σειρά Σασμός και μετά από πολύ κόπο, αγώνα αλλά και πιέσεις θα πείσουν την Μαρίνα να πει το ναι στον Αντώνη! Το ζευγάρι θα κάνει μια νέα αρχή και θα επισημοποιήσει την σχέση του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.