Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα μαθαίνει το φύλο του μωρού

Παρά τα όσα συμβαίνουν, η Στέλλα πετάει στα σύννεφα. Αυτό το παιδί της δίνει τη δύναμη και την ελπίδα που έψαχνε για να συνεχίσει, για να σταθεί στα πόδια της, μετά την απόρριψη του Αστέρη.

Παρόλο που αποφάσισε να κρατήσει το παιδί και ο Αστέρης της ξεκαθάρισε πως θα την στηρίξει σε αυτό, οι δυο τους είναι παγωμένοι. Η Στέλλα τον αποφεύγει διαρκώς, με τον πρωταγωνιστή να νιώθει απαίσια.

Ωστόσο, τα όνειρα δε σταματούν. Η Στέλλα κάνει σχέδια, με το φύλο του μωρού να της φέρνει τεράστια ευτυχία, στη σειρά Σασμός. Κανείς δε μπορεί να πάρει το χαμόγελό της… Εκτός από την Αργυρώ.

Η ανατροπή στη ζωή της Στέλλας

Το φύλο του μωρού θα είναι μία ευχάριστη ανατροπή για την Στέλλα, στη σειρά Σασμός. Βέβαια, όλα θα χαλάσουν ξανά, όταν στο επίκεντρο βρεθεί η Αργυρώ Βρουλάκη. Η μητέρα της Στέλλας είναι σίγουρη. Αυτή είναι η ερωμένη του Αστέρη.

Η Στέλλα την συναντά και οι δυο τους έχουν έναν έντονο διάλογο. Παρόλο που η Αργυρώ αρνείται κάθε ανάμειξή της με τον Αστέρη και τον χωρισμό τους, η Στέλλα δεν επαναπαύεται.

Ξεκινάει τις έρευνες και βυθίζεται ξανά στο κενό. Είναι συντετριμμένη. Αδυνατεί να σκεφτεί την υγεία της, αλλά και την υγεία του μωρού. Σε άσχημη κατάσταση, χωρίς να βλέπει μπροστά της, παθαίνει ένα φρικτό ατύχημα.

Η πρωταγωνίστρια χάνει το μωρό της, το μωρό για το οποίο έκανε τόσα όνειρα, ένιωθε τόση ευτυχία. Η θλίψη την κυριεύει. Η Στέλλα δε θα είναι πια το ίδιο άτομο…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.