Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός spoiler: Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Καραπάνο πως γιος του είναι ο Γεράσιμος την ώρα που εκείνος πέφτει νεκρός. Δείτε το βίντεο με την συγκλονιστική σκηνή λίγο πριν γίνει το… κακό!

Σασμός spoiler: Οι εφιάλτες του Μαθιού και η συγκλονιστική σκηνή λίγο πριν γίνει το… κακό! Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια.

Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Καραπάνο πως γιος του είναι ο Γεράσιμος την ώρα που εκείνος πέφτει νεκρός έπειτα από εντολή του πατέρα του. Παράλληλα οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για μια ακόμη φορά ενώ ο Αστέρης στριμώχνεται άσχημα από μια απρόσμενη συνάντηση!

Η εκρηκτική συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελο είναι γεγονός. Εν τω μεταξύ ο Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταύρο και γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα της Αργυρώς.

Από την άλλη πλευρά η αποκάλυψη της αλήθειας από τη Στέλλα φέρνει τον Καραπάνο σε απόλυτο αδιέξοδο. Αυτός που πίστευε τόσον καιρό για εχθρό είναι ο γιος του. Συγκλονισμένος τρέχει να προλάβει το κακό, ενόσω ο Γεράσιμος συνεχίζει τη μέρα του γεμάτος μίσος για τον πατέρα που του κατέστρεψε τη ζωή.

Οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για άλλη μια φορά. Ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητάς τους.

Ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό. Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ, έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο.

Σασμός spoiler: Οι εφιάλτες του Μαθιού και η συγκλονιστική σκηνή λίγο πριν γίνει το… κακό!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

The post Σασμός spoiler: Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Καραπάνο πως γιος του είναι ο Γεράσιμος την ώρα που εκείνος πέφτει νεκρός. Δείτε το βίντεο με την συγκλονιστική σκηνή λίγο πριν γίνει το… κακό! first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.