Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Σασμός Spoiler: Η οικογένεια Βρουλάκη σε κίνδυνο και το άλλοθι

Η νέα σειρά Σασμός Spoiler στον Alpha! Μια υπερπαραγωγή με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μια ιστορία που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Ο πανάρχαιος άγραφος νόμος – Ο Alpha στον Ορεινό Μυλοπόταμο

Σασμός  –  Επόμενα επεισόδια

Δευτέρα 20/09 – Επεισόδιο 10

Ο Κώστας υποψιάζεται τον παράνομο δεσμό της Άσπας, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη. Ο Άγης παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Τζένη και τη Μαίρη, την ίδια ώρα που ο Αστέρης απομακρύνεται από τη Στέλλα.

Πέτρος και Στεφανής έρχονται ξανά σε άγρια σύγκρουση, όσο ο Γιώργης απαιτεί από τη Θοδώρα να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου. Ο Μαθιός ζητά από τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, την ώρα που η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Αστέρης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Στεφανή, ζητώντας του να είναι καθαρός απέναντι στη Βασιλική. Ο Στεφανής κατευθύνεται με τα αγόρια στο μαντρί, ενώ ο Αστέρης αποφασίζει να μιλήσει ευθέως στη Στέλλα. Ένα όπλο οπλίζεται στα βουνά, και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια…(EPEISODIA.GR)

Τρίτη 21/09 – Επεισόδιο 11

Ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο Στεφανή! Όλο το χωριό είναι ανάστατο. Ποιος είναι ο φονιάς; Η Άσπα σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Κώστας της έχει πει ψέματα, η Μαρίνα από την άλλη αγωνιά για τον Πέτρο, που λείπει απ’ το πρωί. Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκινούν, στο καφενείο όμως, ήδη μιλάνε όλοι για τη βεντέτα και τα δελτία των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών έχουν πάρει φωτιά.

Η Καλλιόπη σίγουρη ότι ο Βρουλάκης είναι ένοχος πάει στο σπίτι της Βασιλικής να τη στηρίξει. Η Αργυρώ συναντιέται με τον Αστέρη όλο θυμό και αγωνία. Τα πράγματα γι’ αυτούς έχουνε πια φτάσει σε αδιέξοδο, μπορεί, όμως, τουλάχιστον να βοηθήσει τον αδελφό της, που κινδυνεύει να βρεθεί ύποπτος για τον φόνο. Ο μόνος, ωστόσο, που είδε πραγματικά τον δολοφόνο, είναι ο Μανόλης!

Τετάρτη 22/09 – Επεισόδιο 12

Η Αργυρώ δίνει άλλοθι στον Πέτρο για την ημέρα του φόνου, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μανόλης πέφτει σε αντιφάσεις, κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας. Η Άσπα ομολογεί στην Αργυρώ τη σχέση που είχε με τον Στεφανή, ενώ η Μαρίνα θα ξεσπάσει στον Αντώνη για τις υποψίες του προς τα παιδιά της.

Η ημέρα της κηδείας θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών, και η σχέση Αστέρη-Αργυρώς θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα. Ο Μανόλης βασανίζεται από εφιάλτες, γνωρίζοντας την φρικτή αλήθεια για το έγκλημα…

Πέμπτη 23/09 – Επεισόδιο 13

Με το Μαθιό σα στήριγμα, ο Νικηφόρος έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο πένθος του την προσπάθεια του Πέτρου να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του.

Η συμπεριφορά του Κώστα γίνεται κάθε μέρα και πιο ύποπτη, όμως, η σιωπή του Μανόλη και τα λιγοστά στοιχεία της αστυνομίας για τον πραγματικό ένοχο, περιπλέκουν κι άλλο την κατάσταση. Ταυτόχρονα το χωριό αρχίζει και στρέφεται εναντίον του Πέτρου και η οικογένεια Βρουλάκη δέχεται επίθεση τη νύχτα από αγνώστους, οι οποίοι πυροβολούν αδιακρίτως.

Σασμός εξελίξεις:

Στέλλα και Αστέρης χωρίζουν οριστικά!

Ο Αστέρης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Αργυρώ και αποφασίζει να μιλήσει στη Στέλλα πριν να είναι αργά. Στο μεταξύ όλα όσα θα συμβούν θα φέρουν ξανά τους Βρουλάκηδες με τους Σταματάκηδες σε μεγάλο πόλεμο, γεγονός που θα κλονίσει την Αργυρώ, που ψάχνει τρόπο να απομακρυνθεί από τον Αστέρη…

Ο Μαθιός βλέπει ότι ο Αστέρης δεν είναι ερωτευμένος
Σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη. Ξέρει ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να είναι ανοιχτά μαζί του.

Την ίδια στιγμή ο Μαθιός βλέπει ότι ο Αστέρης δεν είναι ερωτευμένος με τη Στέλλα, ότι συνεχώς βρίσκει δικαιολογίες για να μην προχωρήσουν και του ζητάει να φερθεί σωστά: «Αυτά που κάνεις δεν σε τιμάνε. Κοίτα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι στην κοπέλα και να μην την κοροϊδεύεις», του λέει και τον βάζει σε σκέψεις: «Εχεις δίκιο και αυτό θα κάνω», του απαντάει.

Λίγο μετά ο Αστέρης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ και αποφασίζει να μιλήσει ευθέως στη Στέλλα: «Σου ζητάω συγγνώμη, δεν το ήθελα, Στέλλα, αλλά στο μυαλό μου και στην καρδιά μου μπήκε ξαφνικά μια άλλη», της λέει και η κοπέλα μπορεί να πληγώνεται, αλλά κρατάει την αξιοπρέπειά της.

Μετά τη δολοφονία του Στεφανή και την κατηγορία από την πλευρά των Σταματάκηδων ότι ο Πέτρος, ο αδελφός της Αργυρώς, μπορεί να έκανε το φονικό, τα πράγματα αλλάζουν και ανάμεσα στο ζευγάρι μπαίνουν σκιές.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΡΓΥΡΩΣ & ΑΣΤΕΡΗ

Η Αργυρώ συναντιέται με τον Αστέρη όλο θυμό και αγωνία: «Πάλι εμείς. Τι σας έχουμε κάνει, μου λες; Γιατί αυτό το μίσος έπειτα από τόσα χρόνια; Ο Πέτρος δεν έχει κάνει τίποτα. Φοβάμαι ότι θα τον μπλέξουν τον αδελφό μου άδικα».

Τα πράγματα γι’ αυτούς έχουνε πια φτάσει σε αδιέξοδο, ενώ η ημέρα της κηδείας του Στεφανή φτάνει και, όπως όλα δείχνουν, αναζωπυρώνει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών, ενώ η σχέση Aστέρη Αργυρώς θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα.

Η Αργυρώ δεν ξέρει τι να κάνει και ενώ αρχικά πάλευε να μείνει μακριά από τον τόπο της και τον Αστέρη, αποφασίζει ότι πλέον η θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί.

Την ίδια ώρα η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη: «Εντάξει, λοιπόν, χωρίζουμε και εύχομαι να είναι σωστή η απόφαση που πήρες», του λέει.

Λίγο αργότερα ο Αστέρης, ελεύθερος πια, συναντάει την Αργυρώ και της εξηγεί ότι δεν πιστεύει τίποτα από όσα λένε για τον Πέτρο και ότι θα είναι δίπλα της. Ετσι το ζευγάρι έρχεται όλο και πιο κοντά. Ο έρωτάς τους δυναμώνει και η Αργυρώ αποφασίζει να μην ξαναφύγει, αλλά να μείνει κοντά στον Αστέρη, μα περισσότερο στην οικογένειά της. Αμέσως βρίσκει δουλειά και αποφασίζει να μείνει οριστικά στο νησί.

Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη βρίσκει το σημείωμα της άγνωστης «Αρτζι» στα ρούχα του Αστέρη και αναστατώνεται. Αρχίζει να φοβάται και σπεύδει να πιέσει τον γιο της να επιστρέψει στη Στέλλα: «Ακου με. Ο,τι έγινε, έγινε. Γύρνα πάλι πίσω στην κοπέλα που σε αγαπάει και είναι άξια, πριν να είναι αργά», του λέει. Ομως ο Αστέρας βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον έρωτά του για την Αργυρώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...