Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός – Spoiler: Η Μαρίνα εξομολογείται στην Κατερίνα πως το παιδί της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Μαρίνα εξομολογείται στην Κατερίνα πως στο παιδί της Αργυρώς είναι και του Αστέρη.

Όλο το χωριό θα το μάθει να συνεχιστεί έτσι… Ο Αστέρης πότε επιτέλους;

Η γιαγιά Ειρήνη είναι καταβεβλημένη από το χαμό της Μανταρίνας. “Η γιαγιά δεν είναι καλά, δεν ξέρω πόσο θα αντέξει.” ειδοποιεί ο Άγγελος στα Γιάννενα και η Μαρίνα νιώθει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της.

“Πρέπει να φύγω Αργυρώ μου. Εσύ τώρα εδώ, δεν με χρειάζεσαι πια, θα πάω στο σπίτι μας να μείνω στο πλευρό της γιαγιάς σου. Δεν ξέρω πόσο θα ζήσει.” της λέει και φεύγει. Την ίδια στιγμή όμως η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται προκαλώντας την ανησυχία της Άσπας και του Άγγελου και φυσικά ενημερώνουν και την Αργυρώ.

Αμέσως μόλις μαθαίνει τα άσχημα νέα η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με το Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη. “Ήρθε η στιγμή να γυρίσουμε πίσω. Νομίζω ότι θα είμαστε καλά όλοι μας εκεί.” λέει στο Σταυρό ο όποιος συμφωνεί. “Θα έρθω όπου θέλεις εσύ κορίτσι μου αρκεί να είμαστε μαζί.” της απαντάει.

Σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη έστω και για ένα τόσο θλιβερό γεγονός όπως αυτό του θανάτου της γιαγιάς Ειρήνης. Μόλις πάνε στην Κρήτη γιαγιά πεθαίνει ευχαριστημένη που επέστρεψαν και που θα συναντήσει τους αγαπημένους της.

Οι μέρες περνάνε και ο Σταύρος με την Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματα τους στο καινούριο τους περιβάλλον. Στο μεταξύ ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο. “Το έμαθες; Η Αργυρώ γύρισε με την οικογένειά της.” του λέει ο Μαθιός που του εφιστά την προσοχή.

“Κοίτα να κρατηθείς μακριά της.” Ωστόσο Αστέρης και πάλι έρχεται αντιμέτωπος με τους κοντινότερους φόβους του αλλά και τις μεγαλύτερες ελπίδες του ότι μπορεί η ιστορία με την Αργυρώ να μην έχει τελειώσει και να καταφέρουν να είναι και πάλι μαζί.

Και αυτό που φοβόταν αλλά ήλπιζε κιόλας δεν αργεί να έρθει καθώς η πρώτη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ στην Κρήτη μετά από τόσο καιρό είναι γεγονός. Μία ηλεκτρισμένη συνάντηση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά τους.

Την ίδια στιγμή ο Αντώνης είναι γεμάτος χαρά με την επιστροφή της Μαρίνας. “Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ευτυχισμένο με έχεις κάνει Μαρίνα. Δεν ήθελα τίποτα άλλο, μόνο να σε έχω εδώ κοντά μου, δίπλα μου να σε βλέπω και να σε αγγίζω όποτε θέλω.” της λέει και η αγάπη ξεχειλίζει από τα μάτια του.

Λίγο αργότερα η Μαρίνα θα κάνει μία αποκάλυψη στην Κατερίνα για το παιδί. “Το παιδί Κατερίνα. Το παιδί είναι του Αστέρη“, της ομολογεί και η Κατερίνα μένει άφωνη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.