Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη ομολογεί το έγκλημά της

Σε πολύ δύσκολη θέση θα βρεθεί η γιαγιά Ειρήνη στη σειρά Σασμός, όταν ο Άγγελος μπει στο σπίτι, ανακοινώνοντας πως τα γνωρίζει όλα για το παρελθόν του. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως τίποτα δε μένει κρυφό.

Ο Άγγελος μαθαίνει πως είναι ένας Βρουλάκης και πως όλοι του είπαν ψέματα. Γρήγορα θα τρέξει στο σπίτι της Μαρίνας και της Αργυρούς, ανακοινώνοντάς τους πως είναι κι εκείνος μέλος της οικογένειας.

Η Μαρίνα θα σαστίσει. Η απώλεια του Πετρή δε της δίνει περιθώρια να σκέφτεται λογικά, να δρα ψύχραιμα. Η γιαγιά Ειρήνη θα προλάβει το κακό, κάνοντας μία μεγάλη αποκάλυψη. Ομολογεί το έγκλημά της στον εγγονό της, με δάκρυα στα μάτια.

Ο Άγγελος ακούει την γιαγιά Ειρήνη με προσοχή κι όλα φωτίζονται, στη σειρά Σασμός. Ο Μάρκος διατηρούσε σχέση με την Ανθούλα, πριν γνωρίσει την Μαρίνα. Όταν η Ανθούλα έφυγε έγκυος στην Αθήνα, έστελνε γράμματα στον Μάρκο, τα οποία τα παραλάμβανε η γιαγιά Ειρήνη και τα κρατούσε κρυφά.

Έτσι, ο Μάρκος παντρεύτηκε την Μαρίνα, νομίζοντας πως η Ανθούλα τον εγκατέλειψε και χωρίς να μάθει ποτέ πως έχει έναν γιο. Πέθανε από τα χέρια του Βασίλη Σταματάκη, όταν εκείνος ενημερώθηκε πως η αδελφή του δεν άντεξε τον πόνο κι αυτοκτόνησε.

Στο σχέδιο αυτό συμμετείχε και η Καλλιόπη, χωρίς να το γνωρίζει. Μαζί έκρυβαν τα γράμματα από τον Βρουλάκη, με αποτέλεσμα η Ανθούλα να νομίζει πως απέρριψε κι εκείνη και το παιδί τους.

Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το φρικτό της έγκλημα, ζητώντας συγχώρεση από τον Άγγελο. Εκείνος την αγκαλιάζει και γίνεται κι επίσημα μέλος της οικογένειας. Την ίδια χαρά θα νιώσουν και η Μαρίνα με την Αργυρώ, οι οποίες θα τον δουν σαν συγγενή τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.