Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ στο κελί

Σασμός Spoiler: Η μεγάλη αυτή στιγμή πλησιάζει. Ο Αστέρης οδηγείται στο κελί, με την Αργυρώ να βρίσκεται σε ένα τεράστιο δίλημμα, στη σειρά Σασμός: Να επισκεφτεί τον φονιά του αδελφού της ή όχι;

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ στο κελί

Όλα θα ξεκινήσουν από την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Μαθιός στον αδελφό του. Η εικόνα που αντικρίζει είναι τρομακτική. Ο Αστέρης έχει χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον γύρω του, αρνείται να φάει ή να πιει και είναι σε άσχημη κατάσταση. Το μόνο που του ζητάει είναι να δει την Αργυρώ.

Ο Μαθιός γνέφει καταφατικά και φεύγει. Στο δρόμο σκέφτεται πόσο δύσκολο είναι αυτό που του ζήτησε ο μικρός του αδελφός και πόσο μα πόσο δύσκολο να το πετύχει. Η Αργυρώ δε θέλει να τον βλέπει μπροστά της, τον μισεί και θέλει να τον κάνει να υποφέρει. Κι όμως, ο Μαθιός θα καταφέρει να πείσει την Αργυρώ να πάει στο κελί του Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Το μόνο που ελπίζει μέσα της, είναι να την κοιτάξει στα μάτια, να της πει πως δεν έκανε τίποτα, πως είναι όλα ένα τεράστιο λάθος.

Ο Αστέρης, μόλις την αντικρίσει από μακριά, θα λυγίσει. Ο μεγάλος του έρωτας, η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία στέκεται απέναντί του και τον κοιτάζει με μάτια βουρκωμένα. Περιμένει μια απάντηση που δε θα έρθει ποτέ. Η Αργυρώ θα του φωνάξει, θα ξεσπάσει, θα του πει πως πλέον τον μισεί με όλη της την ψυχή. Αυτό θα τσακίσει τον Αστέρη, με τους τηλεθεατές να μένουν άφωνοι από τη μοναδική αυτή σκηνή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.