Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη με το παιδί

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ γεννάει το παιδί του Αστέρη στα Γιάννενα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς μέχρι την ημέρα της δίκης, στη σειρά Σασμός. Μόλις η ηρωίδα μας φτάσει στα Γιάννενα, θα συνειδητοποιήσει πως είναι έγκυος και πως το παιδί αυτό είναι του φονιά του αδελφού της. Καταρρακωμένη, θα διχαστεί πολύ για το εάν πρέπει να το κρατήσει ή όχι.

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη με το παιδί – Πως θα αντιδράσει ο Αστέρης;

Λίγους μήνες αργότερα, όλοι θα κληθούν να παραστούν στη δίκη του Αστέρη. Ο Αστέρης βγαίνει για λίγο από τη φυλακή, στέκεται στο δικαστήριο και αναμένει την απόφαση. Η Σεμίνα έχει μιλήσει για όλα όσα είδε εκείνη την ημέρα, με αποτέλεσμα τα ελαφρυντικά να είναι αρκετά.

Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη μαζί με το παιδί της, θέλοντας να πάρει μέρος στη δίκη του φονιά του αδελφού της, στη σειρά Σασμός. Κανείς δε γνωρίζει πως ο Αστέρης είναι ο πατέρας του παιδιού.

Ο Αστέρης κοιτάζει στα μάτια αυτό το παιδί, χωρίς να γνωρίζει πως εκείνος είναι ο πατέρας. Αντίστοιχα, η Αργυρώ στέκεται απέναντί του με θράσος, χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα. Οι σκηνές αυτές αναμένεται να κόψουν την ανάσα.

Ο Σταύρος είναι κοντά της, δε φεύγει λεπτό από την αγαπημένη του και το μωρό. Πράγματι, ο Σταύρος μεγαλώνει αυτό το παιδί σαν δικό του, με το χωριό να σχολιάζει πως η Αργυρώ προχώρησε τη ζωή της κι έκανε οικογένεια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.