Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Αντιμέτωπη με την αλήθεια η Αργυρώ! Η ψυχή της αθωώνει τον Αστέρη και χωρίζει με τον Σταύρο!

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Αντιμέτωπη με την αλήθεια η Αργυρώ! Η ψυχή της αθωώνει τον Αστέρη και χωρίζει με τον Σταύρο!

Αντιμέτωπη με την αλήθεια η Αργυρώ! Χωρίζει με τον Σταύρο!

Ένα από τα ζευγάρια που απασχολούν το τηλεοπτικό κοινό είναι η Αργυρώ και ο Σταύρος. Έρχονται πολλές αλλαγές και εξελίξεις στη σειρά «Σασμός». Μετά την δίκη ο Αστέρης θα πάει στα Γιάννενα. Μετά τις καταθέσεις όλο και περισσότερο δικαιώνεται ο κατηγορ

Η Αργυρώ βλέπει πως ο Αστέρης δεν είναι τελικά ο φονιάς. Θα έχουν ένα διάλογο μεταξύ τους και εκείνη θα του εκφράζει συνέχεια την οργή και το θυμό της. Φυσικά θα του πει πως έχει προχωρήσει στη ζωή της και ότι έχει και ένα παιδί. Εκείνος πληγωμένος και στενοχωρημένος θα φύγει για την Κρήτη.

Ποια είναι όμως τα πραγματικά συναισθήματα της; Αυτά που δεν παραδεχόταν ούτε στον ίδιο της τον εαυτό; Η αλήθεια είναι πως η Αργυρώ δεν έχει ξεχάσει στιγμή τον μεγάλο της έρωτα, τον Αστέρη. Ο Σταύρος σε εκείνη βρήκε τον έρωτα της ζωής του. Εκείνη όμως έναν άνδρα για να μη νιώθει μόνη και να ξεχάσει την μεγάλη της αγάπη. Όλο αυτό αποφάσισε να το λήξει. Να πει την αλήθεια στον εαυτό της και να κάνει καλό και στους δυο.

Ο Σταύρος που δεν την βλέπει ευτυχισμένη στο πλάι του θα δεχθεί το χωρισμό και θα φύγει από τη ζωή της. Οι μόνες επαφές που θα έχουν θα είναι για το παιδί.. Καθηλωτικά αναμένονται και τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.