Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός Spoiler: Αίμα στα χέρια της Σεμίνας – Τρόμος στην Κρήτη

Ο εφιάλτης ξεκινά. Η Σεμίνα και ο Πετρής θα βρεθούν σε τεράστιο κίνδυνο στη σειρά Σασμός, με τα χέρια της ηρωίδας να βάφονται με αίμα. Ένα επεισόδιο έρχεται για να κόψει την ανάσα.

Όλη η Κρήτη συγκλονίζεται. Ένα φονικό που θα γράψει τη δική του ιστορία εκδίκησης, ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Ο Πετρής κατηγορείται για τον φόνο του Στεφανή. Η Θοδώρα έχει καταθέσει πειστικά πως έχει στοιχεία, με αποτέλεσμα το άλλοθι του Πετρή και της Αργυρούς διαλύεται. Δεν ήταν μαζί εκείνη την ημέρα στο βουνό.

Ο Αστέρης ανακαλύπτει πως η Αργυρώ του είχε πει ψέματα. Οι εντάσεις ξεκινούν, το ζευγάρι χωρίζει και ο Αστέρης ζητάει από τον Πετρή να γίνει ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός σιωπούν, αφήνοντας έναν αθώο να πάρει στις πλάτες του την δολοφονία που στιγμάτισε το σπιτικό τους…

Η κραυγή της Σεμίνας
Ο Πετρής και η Σεμίνα ζουν ξανά ξέγνοιαστες στιγμές, στη σειρά Σασμός. Το ζευγάρι αποφασίζει να αφήσει πίσω τις δυσκολίες, να τραβήξει μία κόκκινη γραμμή και να ζήσει ξανά την ιστορία αγάπης από την αρχή.

Την βόλτα τους θα διακόψει ο Αστέρης. Ένας καυγάς θα ξεκινήσει ανάμεσα σε Βρουλάκη και Σταματάκη. Ο Αστέρης θα του ζητήσει τον λόγο που σκότωσε τον Στεφανή, με τον Πετρή να τον ειρωνεύεται. Όταν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου, θα ζητήσει από την Σεμίνα να τρέξει στο αυτοκίνητο.

Τότε οι δύο πρωταγωνιστές θα βγάλουν τα όπλα, ρίχνοντας στον αέρα. Η σφαίρα του Αστέρη, όμως, θα χτυπήσει στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να εξοστρακιστεί. Θα τραυματίσει πολύ σοβαρά τον Πετρή, με την Σεμίνα να βγαίνει από το αυτοκίνητο, πανικόβλητη.

Θα τον αγκαλιάσει, θα καλύψει την πληγή με τα χέρια της. Το αίμα του αγαπημένου της θα σημάνει την αρχή μιας νέας βεντέτας. Όλη η Κρήτη είναι στο πόδι και ο τρόμος ξεκινά για τις δύο οικογένειες…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.