Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Ταξιδεύει από την Κρήτη στα Ιωάννινα

Στα πανέμορφα Ιωάννινα ταξίδεψε ο «Σασμός»! Η δημοφιλής και πολυαγαπημένη σειρά του Alpha έχει μεταφερθεί στην ηπειρώτικη πόλη για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Ολόκληρο το συνεργείο, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, τεχνικοί του «Σασμού» βρίσκονται, από χθες, Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, στα Ιωάννινα προκειμένου να γυρίσουν κάποιες από τις δυνατές σκηνές που θα δούμε σε λίγο καιρό στις οθόνες μας.

Ήδη χθες ακούστηκε το πρώτο «πάμε» και τα πρώτα πλάνα και εικόνες από το Νησί της λίμνης Παμβώτιδας καταγράφηκαν στις μηχανές.

Στα πέτρινα σοκάκια περπάτησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς, πλάι στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας, με το τοπίο, τα χρώματα και την όμορφη φύση να γοητεύουν τους πάντες. Γυρίσματα έγιναν τόσο δίπλα στη λίμνη όσο και στο πιο ορεινό κομμάτι της περιοχής.

Σήμερα, Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, τα γυρίσματα του Σασμού έχουν επικεντρωθεί στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων, με όλες τις ομορφιές του, τις πλατείες, τα μεταβυζαντινά κτίριά του και τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τους.

Θα ακολουθήσουν κι αύριο γυρίσματα στην Πίνδο και τα Ζαγοροχώρια. Συναρπαστικές εξελίξεις, νέες καταστάσεις, καινούργιες ιστορίες έρχονται στον «Σασμό»! Η αγαπημένη Αργυρώ έρχεται αντιμέτωπη με νέες περιπέτειες και νέα διλήμματα. Συντονιστείτε!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.