Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες της δολοφονίας του Πετρή από τον Αστέρη

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το zappIT. Ο Σασμός έρχεται για να συγκινήσει τους πάντες!

Ο Σασμός επιστρέφει απόψε με το επεισόδιο που «παγώνει» ό,τι έχουμε δει έως τώρα και τοποθετεί όλους τους ήρωες σε νέα αφετηρία. Ο Αστέρης δολοφονεί τον Πετρή και το zappIT εξασφάλισε αποκλειστικά φωτογραφίες που συγκλονίζουν από τη σκηνή του φόνου.

Ο Σασμός απόψε και όλη αυτή την εβδομάδα θα συνταράξει τους φανατικούς τηλεθεατές του, καθώς οι σκηνές θα είναι ιδιαίτερα δραματικές

Σασμός, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, Επεισόδιο 79: Ο Αστέρης λέει στον Μαθιό ότι χώρισε με την Αργυρώ γιατί του είπε ψέματα και κατηγορεί τον Πέτρο για φονιά. Ο Μαθιός προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα είναι στο σπίτι και μπαίνει μέσα ο Αστέρης που ψάχνει τον Πέτρο. Η Μαρίνα τον ρωτάει τι συμβαίνει κι εκείνος της λέει να σταματήσουν τα ψέματα.

Μετά την επίσκεψη του Αστέρη στο σπίτι της Μαρίνας, η Μαρίνα παίρνει τηλέφωνο τον Πέτρο, για να τον προειδοποιήσει.

Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη φέρνει χαρές στην Άνω Ποριά και σχεδόν όλοι οι κάτοικοι ζουν στους ρυθμούς αυτού του χαρμόσυνου γεγονότος. Όμως ένα τραγικό γεγονός πέφτει σαν κατάρα πάνω στα κεφάλια όλων.

Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου Βρουλάκη πέφτει σαν βόμβα ισοπεδώνοντας χαρές κι ελπίδες. Τραγικές φιγούρες η μάνα του, η γιαγιά του και η αδελφή του οι οποίες στο άκουσμα της είδησης καταρρέουν. Οι υποψίες πέφτουν στον Μαθιό καθώς το αυτοκίνητό του βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος. Ο Μαθιός όμως έχει άλλοθι, ενώ αντιθέτως ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως άλλωστε και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.