Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Ο Τάσος Νούσιας απαντά για τον τηλεοπτικό του θάνατο! Τελείωσε οριστικά ο ρόλος του στη σειρά;

Ζωντανά στην «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Τάσος Νούσιας.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον σοκαριστικό του τηλεοπτικό θάνατο του στον «Σασμό», ενώ αποκάλυψε πως θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Στεφανή μέσω flashback και στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς.

«Ο Στεφανής είναι λίγο απερίσκεπτος. Με το που έπιασε λεφτά πήγε και πήρε αυτοκίνητο. Τώρα έχουμε ένα κομβικό σημείο, είναι ο θάνατος του “Στεφανή”. Ο “Στεφανής” τελειώνει ως φυσική διαδρομή μέσα στη σειρά, όμως θα πρέπει να διαλευκανθεί ο φόνος. Ο ρόλος θα έχει flashback. Οπότε κάπως παραμένω στη σειρά μέσα στα επεισόδια που θα έρχονται. Πιο πολύ ως παλαιότερες στιγμές, όχι ως πνεύμα, τουλάχιστον προς το παρόν. Τα επεισόδια γράφονται, οπότε θα δούμε. Σεναριακά ξέρω ποιος με έχει σκοτώσει, τον είδα άλλωστε. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Ο κόσμος συνδέεται με τους ήρωες που κάνεις. Έτσι κι αλλιώς είμαστε βορρά στην κριτική των ανθρώπων, εμείς εκθέτουμε τους ρόλους. Αυτό είναι το ενδιαφέρον στη δουλειά μας» τόνισε ο Τάσος Νούσιας.

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και το γεγονός ότι τα κανάλια αποφάσισαν να μην παίζουν τα σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστούν κατηγορούμενοι, ο Τάσος Νούσιας σχολίασε: «Δεν το έχω παρακολουθήσει. Δεν έχει νόημα να τοποθετηθώ για το σχόλιο κάποιου τρίτου. Είναι ένα κομβικό κομμάτι αυτό και έχε να κάνει με πολλά πράγματα. Η παράμετρος είναι πολύ μεγάλη. Δεν θέλω να πάρω θέση, αφορά στη δικαιοσύνη, στα κανάλια, στους συναδέλφους που πλήττονται. Είναι ευαίσθητα πράγματα για να τα αναλύσουμε ελαφρά τη καρδία».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.