Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Ο Σταύρος θα γίνει έξαλλος μαθαίνοντας το παραμύθι που του πούλησε ο Αστέρης και οι δυο τους θα κληθούν να αναμετρηθούν…

Αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή αλήθεια θα βρεθεί ο Σταύρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Ο ίδιος θα μάθει το μεγάλο ψέμα του Αστέρη, του οποίου του συστήθηκε ως Χρήστος με τους δυο να γίνονται πολύ καλοί φίλοι. Πολύ σύντομα όμως, η αλήθεια θα λάμψει και ο Σταύρος θα γίνει έξαλλος με όλη αυτή την κοροϊδία.

Σταύρος και Αστέρης για πρώτη φορά αντιμέτωποι στον Σασμό

Σίγουρα η αντίδραση του θα είναι έντονη καθώς ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο ήρθαν κοντά, μοιράστηκαν πράγματα για την ζωή τους και άνοιξαν τις καρδιές τους ο ένας με τον άλλον. Η αλήθεια θα λάμψει και ο Σταύρος θα απογοητευτεί κατά πολύ με τον Αστέρη. Ο ίδιος δεν θα μπορεί να πιστέψει όλο αυτό το θέατρο από πλευράς του άνδρα και οι δυο τους θα κληθούν να αναμετρηθούν.

Για πρώτη φορά στην σειρά Σασμός, Σταύρος και Αστέρης θα βρεθούν αντιμέτωπο καθώς εκτός από όλο αυτό θα μάθει φυσικά και για το παρελθόν του με την γυναίκα του, Αργυρώ. Η συνέχεια σύντομα στις οθόνες μας…

The post Σασμός: Ο Σταύρος θα γίνει έξαλλος μαθαίνοντας το παραμύθι που του πούλησε ο Αστέρης και οι δυο τους θα κληθούν να αναμετρηθούν… first appeared on DIAVASETO.GR.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.