Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σασμός: Ο Κώστας στήνει παγίδα στον Μαθιό… και τον ρίχνει μέσα!

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι επόμενες εξελίξεις

Πλησιάζοντας στο φινάλε του πρώτου κύκλου να περιμένουμε και νέες καταστάσεις στην σειρά. Ανακάτεμα θα λέγαμε. Με νέους χαρακτήρες, νέες ιστορίες, αλλά και ξαφνικές αλλαγές σε αυτά που νομίζαμε ότι θα δούμε.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει στον Σασμό θα λάβουν χώρα αρκετά φονικά μέχρι το φινάλε της 1ης σεζόν.

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Με Κώστα και Μαθιό να είναι έτοιμοι να …πλακωθούν.

Ο Άγγελος δεν θα γλυτώσει από το κακό τέλος και όλοι θα αρχίζουν να υποπτεύονται τον Αστέρη και τον Μαθιό.

Γιατί όμως;

Ο Κώστας μόλις βγει από την φυλακή θα βρει δουλειά στο αλουμινάδικο Μαθιού και Αστέρη.

Ο Κώστας βλέπετε προσπαθεί να ξανακερδίσει την Άσπα και εκείνη τον διώχνει. εκείνος όμως, επειδή έχει καταλάβει τι παίζει με τον Άγγελο γίνεται βίαιος. Άλλωστε ο άνθρωπος δεν αλλάζει ούτε με φυλακή.

Ο Μαθιός όμως δεν τα σηκώνει αυτά. Και τον διώχνει και από την δουλειά.

Η κατάσταση μεταξύ των δύο ανδρών γίνεται έκρυθμη, με τον Κώστα να αποφασίζει πως πρέπει να τον εκδικηθεί. Θα τον παγιδεύσει λοιπόν σε κάτι που ξέρει καλά πως ο Μαθιός θα τσιμπήσει.

Κάτι που μπορεί να τον στείλει κατευθείαν στον Αντώνη, για καφέ στη φυλακή…

Οι υποψίες θα πέσουν όλες πάνω στον Αστέρη και τον Μαθιό.

Δύσκολες μέρες έρχονται, καθώς ο Μαθιός ήταν ήδη στο μάτι του Αντώνη και θα περάσει πολλή πίεση. Ο Αστέρης από την πλευρά του, που έχει κάνει ήδη φυλακή θα περάσει στιγμές αγωνίας, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί ο πραγματικός ένοχος.

Έρχεται και νέος αστυνομικός με σκοπό να καθαρίσει την κατάσταση με τα φονικά που δεν μπορούν να λύσουν. Βλέπετε ο Γεράσιμος δεν κατάφερε να βγάλει άκρη, και έρχονται ενισχύσεις.

Μαθιός και Αστέρης είναι στην μπούκα, και οι πρώτοι ύποπτοι. Αλλά με τις νέες έρευνες και θα βγουν και άλλα στην φόρα, και άντε να καθαρίσουν.

Δύσκολα τα πράγματα για Μαθιό και Αστέρη…

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.